Kalkavan İlk Kez Sokağa İnmişti!

2010 - 2011 sezonu Bank Asya 1. lig play off'un ilk maçında kendi sahasında Rizespor'a ilk 45 dakika içinde 4 gol atan Orduspor o sezon Süper lige yükselen takım olmuştu.

Kalkavan İlk Kez Sokağa İnmişti!

Hatırlanacağı gibi Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan, play off maçının ilk ayağında 4 - 0 biten maçtan sonra Rize'de ilk kez sokağa inerek rövanş maçı için Rizeli esnaf ve taraftarlardan kritik maç öncesi destek istemişti.

Rize'de oynanan rövanş maçı 3 - 3 sona ermiş, Orduspor final maçında Gaziantepspor 1- 0 mağlup ederek süper lige yükselme sevinçi yaşamıştı.

 

50 Yıllık Mazisi Var! Amatöre gidiyor..

 

 

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadelesi veren Orduspor’un Sportif Direktörü Zafer Öztürk, “Çıkmayan candan umut kesilmez. Daha 13 hafta var ve kendi öz çocuklarımızla mücadeleye devam edeceğiz” dedi.
Sezona eksi 9 puanla başlayan ve şu an ligde 14 puanla 17. sırada bulunan Orduspor, seyircisi önünde kaybettiği Maltepespor maçının üzüntüsünü yaşıyor. Orduspor Sportif Direktörü Zafer Öztürk, Maltepespor maçında kaybedilen 3 puana üzüldüklerini söyleyerek, “6 puanlık maç kaybettik. Çok kötü oynadık. Bu yenilgi tüm Orduspor camiasını ve futbolcuları oldukça üzdü. Ama bu yenilgi dünyanın sonu değildir. Eğer 3 maçlık bir seri yakalayabilirsek umutlarımız yeşerir” şeklinde konuştu.
Ligin bitmesine henüz 13 hafta olduğunu belirten ve ‘Çıkmayan candan umut kesilmez’ diye konuşan Öztürk, “Transfer tahtamız kapalı. Elimizdeki kendi öz çocuklarımızdan oluşturduğumuz takım ile yola devam edeceğiz. Evet, zor durumdayız ama takımı bırakıp gidecek değiliz. Mücadeleye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Bizim markamız Orduspordur"
Orduspor’un 50 yıllık bir mazisi bulunduğunu ve 3. Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren bir takım konumuna gelmesinin üzüntü verici olduğunu vurgulayan Zafer Öztürk, “Orduspor ligden düşse de Orduspor’dur. Bizim markamız budur. Sonuna kadar da yanında olmamız lazım. Milletvekilimiz Oktay Çanak, Maltepespor maçına gelerek bize ve takıma destek vermiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz. Diğer maçlarda da Vali ve Belediye Başkanımız ve diğer protokol mensuplarını da görmek istiyoruz. Orduspor’un dışında başka takımlarımızın da profesyonel liglerde olmasını bizde istiyoruz. Her zaman ‘Orduspor haricinde bir takım daha olsun’ diye düşünüyor ve konuşuyorduk. Dolayısıyla Güzelorduspor’un da profesyonel liglerde olmasını destekliyoruz. Kişilere kızıp takım tutmamazlık yapmamalıyız. Sonuçta onlarda Ordu takımıdır” açıklamasında bulundu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın