Sosyal Medya ve Tribünlerden Gelen Küfür Hakkında!..

 

 

Çeşitli maçlarda ve sanal alemde Rizespor kulüp başkanı Metin Kalkavan”a yönelik ağır hakaretler ve küfürler eden 121 kişi hakkında soruşturma sürüyor. Cumhuriyet Savcılığı sanal alemde küfürler yağdıran birçok kişiyi ifadeye çağırdı, çeşitli illerde kendilerini Rizeli olarak gösteren ve sorgulamalarında Rizeli bile olmayan birçok kişi ifadeye çağrıldı. Edinilen bilgiye göre Rizeli olmayan ve sanal alemde hakaretler yağdıran kişilerin Rizespor”un kötü gidişinden yararlanmak ve taraftarları kulübe karşı kışkırtmak amacında oldukları belirtildi.

     Hapiste olanlar var

Sanal alemde hakaretlere ve hakaretlerin altında değişik şekilde yorumlar yapanların tümü savcılık tarafından belirlendi. Derin soruşturmaya tabi tutulan bazı kişilerin polis ifadelerinde “ Takım kötü gidiyor, sinirlendik küfür ettik” dedikleri ve aynı ifadeyi birçok kişinin vermesi üzerine savcılık tüm kişileri mevcutlu olarak Adliyeye getirtti. Ağır hakaret ve küfürlerden dolayı birçok kişinin ise tutuklandığı belirtildi.

Basın"a hakaret mercek altında

Rize Basınında yaptığı haberlerde sanal alemde eleştirilen bazı gazeteciler ve yaptıklara haberlerde Teknik Heyet ve Başkan ve yönetim kurulu haberlerini yapan gazetecilerin haberlerinin altında hakaret dolu yorumlar yazan mercek altına alındı. bu konuda haber yazan gazetecilerinde ifadeye çağrılıp kişilerden davacı olup olmadıkları sorulacak.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın