İsrail askerlerini kınıyorum

 

 

53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak Rizespor- Başakşehir maçı sonrasında Başakşehirlı sporcuların meslektaşımıza saldırmaları hiç de küçümsenecek bir olay değildir. Özürler kabahatlerinden büyük olur hiçbir özrün olayı yatıştıramayacağı bilinmeli dedi.

     Bayrak yaptığı açıklamada “Maç sonrasında tarihi ve geçmişi olaylarla çirkinliklerle, hakaret ve terbiyesizliklerle dolu Emre Belezoğlu”na tel örgü dışından bir vatandaşın küfür etmesi ile tel örgülere Çakallar gibi saldıran Belezoğlu ve diğer oyuncular Volkan Babacan, Yalçın, Ufukcan ve birkaç sporcunun bu saldırısını görüntülemeye çalışan meslektaşımız Selman Kutlu”ya bu futbolcuların saldırmasının hiçbir gerekçesi olamaz.  Spor tarihine damga vuracak bu olay ı hiç kimse örtmeye kalkmasın.  Bunun örtünecek hiçbir tarafı yok, bu olayda Kulüp başkan vekilinin dahi olaylara karışmasını kim nasıl ifade edecek merak ediyorum” dedi.

    Bayrak “ Zaman zaman İsrail askerlerinin görüntülerini izlediğimiz yerde yatan Filistinlilere tekme ile vurulmasının bir benzeri Didi stadyumu yanında yaşandı.  Milli formayı giyen, Süper ligde top koşturan oyuncuların İsrail askeri gibi yerde yatan meslektaşımıza tekme ile vurması hiçbir şekilde af edilemez” dedi.

         Bayrak açıklamasında “Olayda darp edilen ve Tophane karakolunda ifadesi ve sağlık raporu alınan Selman Kutlu gibi olaya karışan sporcuların da aynı karakolda ifade vermesi gerekmiyor mu ?, Peki neredeydi İsrail askeri kılıklılar, yaptıkları yanlarında kar kalır gibi, otobüslerine binerek hiçbir şey olmamış gibi Rize”den ayrıldılar.  İsrail askerleri şunu unutmasın,,, Rize, Rizeli hiçbir şeyi unutmaz, unutmayacak ta.” Dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın