Rize Emniyeti Göz Açtırmıyor!..

Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ve kaçakçılıkla ilgili mücadelelerinde taviz vermiyor.

 

 

 

Son aylarda kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadele de kararlılıkla yoluna devam eden Emniyet Müdürlüğü ekipleri suçlulara göz açtırmıyor.

    Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri 155 ihbar hattına gelen bir ihbar sonucu Güneysu Merkez Mahallede A.H.Y isimli şahsın üzerinde yaptıkları aramada 22 adet farklı renklerde Ecstasy hap yakaladı. Şahsın üzerinde yapılan detayla aramada iç çamaşırlarına gizlenmiş 30 adet daha uyuşturucu bulundu. Adlı makamlara sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Pazar ilçesi İkiztepe Mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı yönünde gelen bir ihbar sonucu ekipler Mahallede yaptıkları beklemede 42 plakalı bir araçtan inen şahsın 53 plakalı bir araca doğru giderek elinde bulunan kağıda sarılı bir maddenin verildiğini görmesi üzerine yapılan kontrolde iki adet ruhsatsız tabanca ve bun tabancalara ait 8 adet mermi ile 11 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şahıslar H.A, G.K,Y.Ş, Y.E.K, O.K ve Özbekistan vatandaşı olan D.M gözaltına alındı. O.K nin ise Rusya pasaportuna sahip olduğu tespit edildi.

     Alipaşa kontrol noktasında yapılan uygulamada ise 1 adet, Kalkandere ilçesinde ki uygulamada 1 adet ruhsatsız tabanca yakalandığı belirtildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın