Derepazar'ında Ölüm Kavşağı İsyanı!

 

 

Derepazarlılar adına konuşma yapan Orhan Kalça “ 3 gün önce Bürücek köyü girişinde 39 Yaşında ki Salih Kalça isimle akrabamızı kaybettik ve Köksal Yılmaz arkadaşımız ağır yaralandı, Belediye 4 kez Karayollarına resmi yazı yazarak ışıklandırma ve çeşitli önlemler alınmasını istedi. Kimse ne kazalara ne de resmi yazılara baktı. Tek isteğimiz viyadük veya ışıklandırma” dedi.

       Önlem alınmalı

Bürücek köyü yol ağzında toplanan yaklaşık 30 kişilik gurup giriş ve çıkış kavşaklarında mutlaka önlem alınmalı, artık bu kavşaklarda kurban vermek istemiyoruz. Karayolları bölge müdürlüğü her iki kavşağı dikkate almalı” dediler.

 

 

 

   350 imza toplandı

Derepazarı ilçesi giriş ve çıkış noktaları ağırlıklı olmak üzere meydana gelen kazalarda birçok kişinin hayatını kaybetmesi ile Belediye tarafından karayollarına 4 kez resmi yazılması sonuç getirmemişti. Bunun üzerine Derepazarı ilçesinde başlatılan imza kampanyasında 350 imza toplanarak Karayolları bölge müdürlüğü ile Ulaştırma bakanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığına imzalı dilekçeler gönderileceği belirtildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın