Enerji Arıza Sıkıntıları Önlenecek

ÇORUH EDAŞ RİZE ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKELERİNE
İZOLASYON VE TEDBİR ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ



Çoruh EDAŞ, elektrik dağıtım şebekelerine yönelik uyguladığı çalışmalar ile bölgede adından söz ettiriyor. Bakım çalışmalarına Rize’de gerçekleştirdiği faaliyetler ile devam eden Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü, elektrik dağıtım şebekelerindeki açık hatları plastik izoleli kablo ile yenileme çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sonucunda kuş çarpılmaları ve enerji arzındaki sıkıntıların önüne geçilmesi hedefleniyor…

Çoruh EDAŞ, “Aydınlanma, ilerleme ve gelişmenin olmazsa olmaz koşullarından biridir” felsefesiyle faaliyetlerini Artvin, Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Rize illerinde elektrik dağıtım hizmetiyle sürdürüyor. Çoruh EDAŞ, hizmet kalitesini yükseltmek için gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmaları ile her geçen gün birçok yeniliğe imza atıyor.

Bu kapsamda, Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü uzman ekiplerince Rize merkez Taşköprü Köyü’nde asırlık değirmen yanında yer alan dağıtım trafosuna bakım çalışması gerçekleştirilip enerjili sistem izole edilerek direk tipi dağıtım trafosunda yer alan koruma ve işletme topraklamaları ile AG şebekelerindeki açık hatlar plastik izole kabloyla yenilendi. Böylelikle, yenilenen bölümlerde daha önce gerçekleşen kuş çarpılmaları ve buna bağlı yaşanan enerji arızalarının önlenecek.

Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü yetkilileri, sahada gerekli olan noktalara bakım ve onarım faaliyetlerinin devam ederek olası enerji arızalarının önüne geçilmesinin hedeflendiğini belirtti.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın