Çoruh EDAŞ’tan elektrik hatlarına ağaç budama çalışması

Çoruh EDAŞ’tan elektrik hatlarına
ağaç budama çalışması



Çoruh EDAŞ, elektrik dağıtım hatlarına uyguladığı bakım ve onarım çalışmalarına, Rize’deki ağaç budama ve devrilme riskli ağaçların kesilmesi çalışmalarıyla devam ediyor. Kasım’dan bu yana sürdürülen tedbir çalışmaları kapsamında bin 200 km elektrik hattı riskli ağaçtan temizlendi. Çoruh EDAŞ, abonelerine daha kaliteli ve kesintisiz enerji sunmak için çalışmalarına devam ediliyor

Hizmet verdiği Trabzon, Giresun, Artvin, Gümüşhane ve Rize illerinde kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım sağlamayı hedefleyen Çoruh EDAŞ elektrik hatlarındaki bakım onarım çalışmalarına devam ediyor.

Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü, faaliyet sahasında yer alan elektrik hatlarına kış şartlarında ağaç yıkılmaları ve buna bağlı olası elektrik arızalarını önlemek için hat boyunca ağaç budama ve hatta düşme riski olan ağaçların kesilmesi faaliyetlerini yürütüyor. Kasım’dan bu yana devam eden çalışmalar kapsamında bin 200 km elektrik hattının tedbir çalışması tamamlandı. Çoruh EDAŞ abonelerine daha kaliteli ve kesintisiz enerji sağlamak için yaptığı çalışmalar hava şartlarına paralel olarak sürdürülüyor.

Çoruh EDAŞ, abonelerinin tapulu arazilerinde yer alan ve elektrik hattını tehdit eden ağaçlar için de hizmet veriyor. Elektrik hattının yer aldığı arazi sahipleri, elektrik hatlarında risk oluşturan ağaçların kesilmesi için Çoruh EDAŞ İlçe Şeflikleri ile İl Müdürlüklerine başvurabiliyor. Ek olarak, aboneler 444 9 186 nolu çağrı hattını arayarak gerekli noktalarda daha emniyetli bir kesim ve budama çalışması için Çoruh EDAŞ’a talepte bulunabiliyor. Bu çalışmalarla tedbirli bir şekilde hatların güvenliği sağlanarak uzun süreli enerji kesintilerinin önüne geçilmesi hedefleniyor.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın