İyidere' de kaçak silah atölyesine operasyon

Rize'de kaçak silah atölyesine operasyon



Rize'nin İyidere ilçesinde kaçak silah üretildiği iddia edilen atölyeye düzenlenen operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve ilçe jandarma asayiş timleri, silah imalatı ve ticaretine yönelik yürüttükleri çalışma sonucu bir adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Ekipler, söz konusu adreste yaptıkları aramada 4 tabanca, 5 kurusıkı tabanca, 13 tabanca şarjörü, 7 tabanca fişeği, 50 kurusıkı tabanca fişeği ve silah imalatında kullanılan çok sayıda malzemeyi ele geçirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişinin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Rize'de kaçakçılıkla mücadele

Rize'de jandarma ekiplerince yapılan kontrollerde, 4 bin paket gümrük kaçağı sigara, 300 şişe alkollü içki, 1 ruhsatsız tüfek, 25 fişek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Fındıklı ilçesinde kaçakçılara yönelik uygulama yaptı.

Yapılan kontrollerde, 4 bin paket kaçak sigara, 300 şişe alkollü içki, 1 ruhsatsız tüfek, 25 fişek ele geçirildi ve olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Gürcistan uyruklu bir kişi, sınır dışı edildi. Türk uyruklu bir kişi ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Bu arada şüpheliler hakkında 84 bin 200 lira idari para cezası uygulandı.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    BIRINSAN

     17 Şubat 2018 09:58
         

    Ey devleti Ala ne mutlu size büyük bir basari .NEDEN BU TIP KISILERIMIZI MUHTARLAR ARCIGiYLA ARASTIRIP DEVLETIN SEMSIYESI ALTINDA IMKANLAR SAGLANIP SILAH SANAYIMIZA KATMIYORSUNUZ AMA MAALESEF DEVLETIN TESVIKLERINI CAKALLARA PESKES CEKIP BIR HIC EDIYORSUNUZ BENIM MILLETIM BIR CEKIC BIR EGER ILE TABANCA YAPIYORSA BUNUN BIRAZ EGITIMINI GORSUN KIMIN ROKETININ KRALINI YAPAR DEVLETIMIZDEKILER KUL KEDISI GIBI OLMUS ADAMI OLAN TESVIKLERI KAPIYOR KAFASI CALISANLARIDA BOYLE MERDIVEN ALTI IMALATLARA SEVKEDEREK BU CEVHERLERDE ADLIYE KORUDORLARINDA ZAY OLUP GIDIYOR :BILHASSA BIZIM RIZEMIZ TAMAMEN DÖKÜLUYOR VALISINDEN EN ALT TABAKSINA KADAR BELEDIYELERINDEN SIVIL TOPLUM VELHASIL TENCERE YUVARLANMIS KAPAGINI BULMUSLAR KÜL KEDILERI GIBI UYKUDARLAR YAZIK BU CEVHERLERE :BILIYORUM BAZI MAFILLER DEVLET KACAKCILIGA MÜSAADEMI ETSE DIYECEKLER  DEVLET BABADIR BABA COCUGUNU YÖNLENDIRECEK YOKSA ÜVEY EVLAT MUHAMELESI YAPTIMI SONRA COCUGUM BU YOLDA DIR DEME HAKKI DA YOK 

Yorum Yapın