Rize Valisi Yazıcı, Artvin'de Ziyaretlerde Bulundu

Rize Valisi Yazıcı, Artvin'de ziyaretlerde bulundu

 


Rize Valisi Ersin Yazıcı, Artvin Valisi Kemal Cirit'i makamında ziyaret etti.

Vali Yazıcı, ziyarette yaptığı konuşmada, Ardanuç'ta 1997 yılında kaymakam olarak yaklaşık 2 yıl görev yaptığını belirterek, Rize'ye vali olarak atandıktan sonra ilk göz ağrısı görev yerlerinden olan ve hiçbir zaman unutmadığı Ardanuç ilçesini ve Ardanuçluları ziyaret etmek amacıyla Artvin'e geldiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Cirit ise Yazıcı'ya içerisinde yöresel ürünlerin bulunduğu ahşap sandık hediye etti. Vali Yazıcı ise Vali Cirit'e Rize çayı armağan etti.

Buradaki ziyaretin ardından Vali Cirit ile Ardanuç'a giden Vali Yazıcı, burada ilk olarak ilçe kaymakamlığını ziyaret ederek, kurum çalışanlarıyla hasret giderdi.

Vali Yazıcı’yı kaymakamlık binası önünde yaklaşık 200 kişi karşıladı. Kendisini karşılamaya gelen Ardanuçlu vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Daha sonra ilçe meydanında toplanan Ardanuçlularla bir araya gelen Vali Yazıcı ile Vali Cirit, vatandaşlarla çay içti.

Vali Yazıcı ve Cirit, Ardanuç Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret etti. Merkezde, 18 yaş üstü zihinsel engellilerle yakında ilgilenen valiler, yetkililerden merkezin mevcut durumu ve hastalar hakkında bilgi aldı.

Vali Yazıcı ve Cirit, son olarak turizme kazandırma çalışmalarının devam ettiği Adakale ve tarihi İskender Paşa Camisi'ni ziyaret etti.

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın