BAŞBAKAN DAVUTOĞLU, RİZE VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU, RİZE VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

 

Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’ndan, Vali Yazıcı’ya Ziyaret.
Rize’de düzenlenen programlara katılmak üzere İlimize teşrif eden Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu, Vali Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti.

 

Valilik binası önünde, tören mangası tarafından karşılanan Başbakan Prof.Dr.Sayın Ahmet  Davutoğlu'na, iki öğrenci tarafından  çiçek verildi.Başbakan Davutoğlu, çocuklarla fotoğraf çektirdi ve ardından tören mangasını selamladı.
Rize Valiliğine beraberinde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı,  Nusret Bayraktar ve Hasan Karal ile birlikte gelen Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu Valilik girişinde Vali Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmet Cansaran, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız ,Vali Yardımcıları ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.
Karşılamanın ardından Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu, Valilik Şeref Defterini imzaladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ersin Yazıcı, Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’na Rize ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın