DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI KORUMA ALTINDAKİ VADİDE ÇEKİLDİ

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI KORUMA ALTINDAKİ VADİDE ÇEKİLDİ

 

 

 

 

 

 






RİZE’de dünya evine giren Bilişim Teknoloji Öğretmeni İbrahim Sarı ile Felsefe Öğretmeni Berna Kılıç’ın düğün fotoğrafları Dünya Doğayı Koruma Vakfı'nın (WWF) 'koruma altına alınması gereken 200 ekolojik bölge' arasında gösterdiği Rize’nin Fırtına Vadisi'ndeki Fırtına Deresi kıyısında çekildi.


Rize’deki '100 Yapım' adlı şirketin sanat yönetmeni Memiş Ali Yazıcı, gelin ve damatların tersane, stadyum, kilise, manastır, üst geçit, tünel ve orman gibi sıra dışı mekanlarda çektiği düğün fotoğraflarına vadileri de ekledi. Önceki gün dünya evine giren İbrahim Sarı ile Berna Kılıç çiftinin düğün fotoğrafları, Dünya Doğayı Koruma Vakfı'nın (WWF) 'koruma altına alınması gereken 200 ekolojik bölge' arasında gösterdiği ve yıllar önce yöre halkının verdiği mücadeleler sonucu hidroelektrik santral yapımından kurtulan Çamlıhemşin İlçesi’ndeki Fırtına Vadisi'nde Fırtına Deresi kıyısında çekildi.


Vadinin doğal güzelliklerine dikkat çekmek istediklerini ifade eden İbrahim Sarı ve Berna Kılıç çifti “Yıllar sonra hala vadimizi yeşil, dereleri ise balıklı görmek istityoruz. Umarız bu eşsiz güzellikteki coğrafyayı çocuklarımıza ve torunlarımıza düğün fotoğraflarımızdan göstermek zorunda kalmayız.” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     27 Aralık 2014 15:05
         

    kiliseye yakisir bir halleriniz var sakin cami den söz etmeyin

Yorum Yapın