DEĞERLİ MESLEKDAŞLARIM...

 

 

 

 

 

DEĞERLİ MESLEKDAŞLARIM,

    

         Yürütmekte olduğunuz zor ama bir o kadarda kutsal kamu hizmeti görevinizde çektiğiniz sıkıntıları bilen sizlere en yakın bir kamu görevlisi olarak en iyisini yapabilme çalışmalarımız uzun yıllar devam etmektedir. Şuan geldiğimiz mesafe geçmişe baktığımızda çok ilerde olduğumuz gözükmektedir. Bir zamanlar bir görüntünün objektife yansımasından, gazetede yayınlanması aşamasına kadar geçen taşlı yolları hep beraber yaşadık. İlimizde genelde fahri muhabir olarak çalışan arkadaşlarımız yanında bugün çoğunluğu basın mesleği kadrosunda yatan sosyal güvenlik primleri, aşamanın en farklı ve en önemli boyutudur.

         İlimizde, meslek çalışmalarımız ve durumu konusunda bir gazeteye verdiğim röportajda “ Alt yapımız eksik bu konuda duyarlı olalım birbirimize yardımcı olmalıyız “ sözüme arkadaşları beğenmedim anlayışıyla tepki gösterenler karşısındaki üzüntüme karşılık bugün aynı dili konuşmaya başlamamızın sevincini yaşamaktayım.

         En önemli sorunumuz olan birlikte tek yumruk olma çalışmalarımız konusunda

İstenilen düzeye gelemediğimizin sıkıntılarını yaşamaktayım. Ama inancımı yitirmedim, görsel ve mahalli yazılı basınımızın sahip ve çalışanları sayesinde bunları da aşacağız.

         Umut ve heyecanla girdiğimiz 2015 yılında mesleğimiz açısından en anlamlı bir gün olarak yaşayacağımız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlar, ilimize hizmet etmiş bugün hayatta olmayan büyüklerimize rahmetle anar, çeşitli nedenlerle meslekten uzak kalmış büyüklerimize ve sizlere saygılarımı sunarım.

 

                                                                           A.Hamit SUYABATMAZ

                                                                 İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın