Başkan Kasap, Milletvekilleri İle Gündoğdu’da…

Başkan Kasap, Milletvekilleri İle Gündoğdu’da…

 

 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Milletvekilleri ve AK Parti teşkilatı Gündoğdu semtinde Muhtar ve mahalle sakinlerini, sabahın erken saatlerinde ziyaret etti.

Sabah namazını Rize merkez Şeyh Camii ‘de eda eden Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Hasan Karal, Nusret Bayraktar, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti İl Başkanı Muhammet Avcı, Merkez İlçe Başkanı Saadettin Türüt beş mahallesi bulunan Gündoğdu semtini ziyaret etti.

Devam eden çalışmaları ve yapılması düşünülen hizmetlerin istişare edildiği toplantı Hamidiye mahalle Muhtarı Nihat Meral ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın Organizesiyle Gündoğdulu vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekilleri ve AK Parti teşkilatı, mahallelilerin sorunlarını dinledi.

Heyet, Gündoğdu merkez de gerçekleştirilen toplantıda gösterilen ilgiden ötürü Muhtar Nihat Meral ve vatandaşlara teşekkür ederek, çalışmaları devam eden Veliköy yolunda incelemelerde bulunarak ziyaretlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın