Rize'de Yönetim Uygulamaları Toplantısı Yapıldı

Rize'de Yönetim Uygulamaları Toplantısı Yapıldı.

 

 

 

Rize Belediyesi tarafından Belediye Meclis salonunda "İyi Yönetim Uygulamaları" konulu bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Hakkı Soba, Mustafa Altay,Özel Kalem Müdürü Zekeriya Tüfekçi,Rize Belediyesi Meclis Üyeleri,Ticaret Odası Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu,Müsiad Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dabak, Daire Müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Rize Belediyesi Meclis Üyelerinden Burak Çakıroğlunun ön ayak olduğu "İyi Yönetim Uygulamalar" konulu toplantıya eğitimci yönetim sistemleri uzmanı Veli Ayçiçek katıldı.

Eğitimci yönetim sistemleri uzmanı Veli Ayçiçek'in anlatımı ile gerçekleşen ve Toplam iki gün süren toplantı'da katılımcılara verilen bilgiler iş hayatında ve sosyal hayatta kullanılabilecek pratik yöntemler yönünde oldu. Kurumsallaşmanın da ön plana çıktığı eğitimde katılımcılar yapılan bu toplantıdan memnun kaldı.

Toplantıda konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap; "Kurumumuzu ve şehrimizi önemli derecede ilgilendiren bu tür toplantıları elimizden geldiği kadar oldukça yoğun bir şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bu tür faaliyetler toplumun hizmet içi eğitimi şeklinde değerlendirilebilecek faaliyetlerdir. Bu yenilenmeye ihtiyacımız var. Çağın gerektirdiği şekilde artık bilgi çok hızlı gelişiyor. Günümüzde artık işimin uzmanıyım ben bilirim deme noktasında olmanın artık zamanı değildir. Bilgi çağındayız ve aynı zamanda bilgi kirliliğinin de olduğu bir çağda yaşıyoruz. Örneğin internet ortamından sağlamış olduğumuz bir bilginin doğrusu budur deme noktasında değiliz. İşimize yarayacak bilgiyi nasıl seçeceğiz. Bu yüzden disipline edilmiş eğitimlerin konunun uzmanları tarafından bizlere birinci ağızdan aktarılması önem arz etmektedir. Şimdilerde doğru bilgiye ulaşmak çok önemli bir hale gelmiştir. İnşallah bu tür faaliyetleri şehrimizde ve kurumumuzda gerçekleştirme gayreti içerisinde olacağız" dedi.

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın