MİNİBÜS DEVRİLDİ CAN PAZARI YAŞANDI!

GÜMÜŞHANE’DE İNŞAAT İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN MİNİBÜS KAZA YAPTI: 7 YARALI

 

 

 

Ordu’dan Diyarbakır’a giden inşaat işçilerini taşıyan minibüs Gümüşhane’de kaza yaptı. Kazada, üçü kardeş 7 işçi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Ordu’da duvar işi yapan işçileri taşıyan 21 VF 168 plakalı minibüs Diyarbakır’a giderken, Gümüşhane-Kelkit karayolu Pirahmet köyü çıkışında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücü Murat Avcil’in (35) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.Meydana gelen tek taraflı kazada karşı şeride geçtikten sonra yol kenarındaki şarampole uçarak durabilen araçta bulunan 7 işçi yaralandı. Yaralılar o sırada yoldan geçen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılırken, minibüsün altına sıkışan bir kişi de yine vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

 

 


Görgü tanıklarının 112 Acil Servis ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerine bilgi vermesinin ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma aracı sevk edilirken, vatandaşlar tarafından araçlarından çıkarılan yaralılar yerde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Kazada sürücü Avcil ile Yakup (37), İshak (35) ve Yaşar Avcil (24) kardeşler ile Fahrettin Avcil (43), Remzi Aslım (34) ve Mehmet Aşan (36) vücutlarının çeşitli bölgelerindeki hafif ezikler, kırıklar ve travmalar nedeniyle tedavi altına alınırken, genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

 


Araçta bulunan yaralılardan bazılar kazanın nasıl olduğunu anlamadıklarını, birdenbire kaymaya başladıklarını ve dengelerini kaybettiklerini belirtirken, görgü tanıkları ise aracın birdenbire yoldan çıktığını ifade etti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın