Cenaze namazları, katılmak istedikleri cenaze ile kılındı

 

KASTAMONU'da, cenazeye giderken kamyonun altına giren otomobilde ölen 5 kişinin cenaze namazı, cenazesine katılmak istedikleri 84 yaşındaki Makbule Ünal ile birlikte kılındı.

 

 

Kastamonu’da TIR ile otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybedenler, toprağa verildi.
Kastamonu’nun Araç ilçesi Toprakcuma mevkiinde İstanbul’dan Ağlı ilçesine annesinin cenazesine gelmekte olan Ayhan Ünal yönetimindeki 34 DGT 79 otomobil ile Karacalar köyünde karşı yönden gelen Muzaffer Kayış (47) idaresindeki 37 DR 681 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada, kamyonun altında kalan otomobilin sürücüsü Ayhan Ünal ile Kezban (58), Nurcan (48), Ali (18) ve Arzu Ünal (14) hayatını kaybetti.
Araç Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazeler, aile yakınları tarafından alınarak Ağlı ilçesine getirildi. Burada yıkanan cenazeler, tabutlar içerisinde Merkez camisinin önüne konuldu. Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası cenazeler, ilçeye bağlı Kırlardere Mahallesine götürüldü. Burada cenazesine gelinen Makbule Ünal (85) ile gelini Nurcan, torunları Arzu ve Ali Ünal ile birlikte aile kabristanlığına defnedildi.

 

 


Cenazede baba Orhan Ünal, eşinin ve çocuklarının tabutlarının üzerine sarılarak gözyaşı döktü. Cenazede, ailenin yakınları güçlükle ayakta durabildi.
Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Makbule Ünal’ın oğlu Ayhan ve eşi Kezban Ünal, çocuklarının talebiyle defnedilmek üzere İstanbul’a gönderildi.
Ayrıca hayvan otlattığı esnada ineğin boynuz darbesiyle Makbule Ünal’ın hayatını kaybettiği ve kazada hayatlarını kaybedenlerinde bu yüzden Ağlı ilçesine geldikleri öğrenildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın