“Vatandaşlarımızın memnuniyeti öncelikli hedefimizdir”

 

Belediye ve halk arasındaki iletişimin önemine vurgu yapan Başkan Kasap, bu anlamda vatandaşların belediyeye ulaşabilmesi için bütün kanalların açık olduğunu, vatandaşların ayağına giderek sorunları, istek ve talepleri yerinde dinlediklerini söyledi.

PROBLEMLER BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLENİYOR

Kurumsal yapı çerçevesinde halk ile olan iletişimi güçlendirmekte olduklarını ifade eden Başkan Kasap, “Yoğun programımızdan bulduğumuz her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeye onların sorunlarını kendilerinden dinlemeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşların kendi problemlerini birinci ağızdan bizlere söylemesi sorunların tespiti noktasında oldukça yararlı olmaktadır. Mahallelerdeki ve şehir içindeki aksaklıklar her zaman gündemimizdedir. Teknik ekibimizle birlikte vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti öncelikli hedefimizdir” dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

Rize Belediyesi’ni tam anlamıyla sosyal bir yapıya kavuşturmak için gerekli çalışmaları titizlikle ilerlettiklerini söyleyen Başkan Kasap, “Vatandaşlarımızın gerek hizmetlerini hızlandırmada gerekse sorunlarını bizlere aktarmasında tamamlayıcı tedbirler aldık. Akıllı Kent Servisimiz, Akıllı Vezne ve cep telefonu mobil uygulamamızla vatandaşlarımız işlemlerini hiç vakit kaybetmeden sorunsuzca yapabilmektedir” diye konuştu.

ÇARŞI SOKAK TAMAMLANIYOR

Yeniköy Mahallesi Çarşı sokakta Fen İşleri Müdürlüğü’nce sürdürülen alt yapı ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Var olan temiz su, kanalizasyon, yağmur suyu hatlarının yenilenmesi ve ek olarak doğal gaz hattının da eklemesi, tretuvar ve betonlama çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte sokak vatandaşların hizmetine sunulacak.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın