Erdoğan, Osman Efendi Kur'an Kursu'nun açılışını gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de

 

 


- Erdoğan, Osman Efendi Kur'an Kursu'nun açılışını gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çaykent beldesinde yapımı tamamlanan Kasarcılar Mahallesi Osman Efendi Kur'an Kursu'nun açılışına katıldı.

Erdoğan, Rize'deki temasları kapsamında Büyükköy beldesine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından, Çaykent beldesine geçti.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış öncesinde vatandaşlara hitabında, açılış vesilesiyle Çaykent'te bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Kur'an kursuyla ilgili durumun iletilmesi sonrasında sıkıntıyı gidermenin kendileri için bir vazife haline geldiğini belirten Erdoğan, bir hayırseverin de bu işe talip olduğunu hatırlattı.

Çaykent'e güzel bir eser kazandırdıklarını anlatan Erdoğan, 45 öğrenci kapasiteli kursta öğrencilerin iyi imkanlarla eğitim öğretim göreceklerini söyledi. Erdoğan, "Çaykent'ten de artık inanıyorum ki çok daha güçlü, çok daha kaliteli yavrularımız yetişmiş olacak" dedi.

Hayır sahibine ve binanın yapımında emeği geçenlere teşekkürlerini ileten, Cumhurbaşkanı Erdoğan, edilen duanın ardından beraberindekilerle Kur'an kursunu gezerek, bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışın ardından kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın