RİZE’DE BİN 727 ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ

RİZE’DE BİN 727 ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ

 

 

 

Rize’de Narkotim ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bin 727 adet extacy olarak bilinen uyuşturucu hap ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, bir süredir Yenişehir Caddesi’nde bulunan bir adresi takip eden Rize Emniyet Müdürlüğü Narkotim ekipleri takip ettikleri binaya baskın düzenledi. Baskında bin 682 adet extacy hap ele geçirildi. Operasyon sırasında olay yerinden uzaklaşmaya çalışan bir otomobil, polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kaçan araçla polis arasında süren kovalamaca da araç zor kullanılarak durduruldu.
Araçta bulunan S.M yakalanırken kaçmaya çalışan İ.K yaya olarak gerçekleştirilen kovalamaca yakalandı, S.E ise karanlıkta istifade ederek izini kaybettirmeyi başardı. Polis tarafından gözaltına alınan S.M’nin ceza eve firarisi olduğu tespit edildi. Yakalanan S.M ve İ.K’nin yapılan üst aramalarında 45 adet extacy hap ve 9 gram toz esrar ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden İ.K. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. S.M. ise kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle tutuklanarak Kalkandere L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
Ele geçirilen toplamda bin 727 adet extacy hapın ele geçirilmeden önce Rize’de piyasaya sürülmeye hazırlanıldığı öğrenildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın