Altın Kent Ödülü Başkan Kasap’a Takdim Edildi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a, marka şehirlerin ve projelerin halkın oylarıyla yarıştığı Golden City Awards 2016’da “Altınkent İl” kategorisinde birinci olan Rize adına ödül takdim edildi.

 

 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Bu ödülü Rize’deki bütün paydaşlarımız adına aldım. Rize’nin kalkınmışlığına, gelişmişliğine ve yaşanabilirliğine katkıda bulunan herkes bu ödüle layıktır”

İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen, şehirlerin birçok kategoride yarıştığı Golden City Awards 2016 marka şehirler ödül töreninde Rize “Altınkent İl” ödülüne layık görüldü. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a düzenlenen törende şehir adına ödül takdim edildi.

Kentlerin gelişmesine ve markalaşmasına öncülük etmek amacıyla düzenlenen; proje, yapı, kent yöneticisi, belediyecilik, altın kent, kent yaşamına değer katan kişiler dallarında ödüllerin verildiği törene ilgili il ve ilçe belediye başkanları, basın ve sanat dünyasından önemli isimler katıldı.

Törende İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Yaşam Boyu Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü”’ne layık görüldü. Ödülü Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş adına, danışmanı Prof. Dr. Erman Tuncer aldı.

“ÖDÜL, MOTİVASYONUMUZU DAHA DA YUKARIYA TAŞIDI”

“Altın Kent İl” ödülüne layık görülen Rize adına ödülü alan Başkan Kasap, yaptığı açıklamada, “Öncelikle belediyemizde kurumsallaşmaya önem verdik. Belediyemizi daha ulaşılabilir bir yapıya kavuşturduk. Bu ödül var olan motivasyonumuzu daha da yukarıya taşımıştır” dedi.

“RİZE’Yİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

Başkan Kasap, “Önemli bir şehir olan Rize’mizin böyle bir ödüle layık olması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Rize’yi Ovit Tüneli, Havalimanı ve Lojistik Merkez’in getireceği büyüklüğe hazırlıyoruz. Rize’nin çaydan sonra en büyük ekonomik geliri turizmden gelmektedir. Biz de buna yönelik olarak projelerimizi gerçekleştirme noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz”

“KURUMSALLIK VE HİZMET”

Başkan Kasap, “Ödülle birlikte yapılan değerlendirmeler belediyemizin kurumsal yapısına olan katkımız dolayısıyladır. Belediyeyi daha ulaşılabilir yaparak vatandaşlarımızın ayağına götürmüş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın belediyeyle olan diyaloglarını hızlı, dürüst ve insan odaklı bakış açısıyla ele alıyoruz. Bu kapsamda yapmış olduğumuz çalışmaların bizi bu noktaya getirdiğini düşünüyorum” diye konuştu.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    partalli abdi

     31 Ocak 2016 11:38
         

    Allahım sen aklıma mukayyet ol.

  2. 0 0
    {usertitle}

    Olumdevar

     31 Ocak 2016 17:09
         

    SİMİTİN BİLE 500 kuruş olduğu rizemde merdiven alt altlari parsellenen kontrolün olmadığı şehrim rize reklamlarda ayakta ah reis kulağı çekilecek cokkisivarda .hangisine ugrasacasin.

  3. 0 0
    {usertitle}

    Garip Rizeli

     1 Şubat 2016 08:49
         

    GÜLMEKTEN KARNIMA AĞRI GİRDİ ALTIN KENT RİZEYMİŞDE BİZ Mİ GÖREMEDİK BENCE ALTIN AHIR RİZE

  4. 0 0
    {usertitle}

    MİLLETİN KENDİSİYİM BEN

     1 Şubat 2016 18:17
         

    YAHU RİZELİYLE EĞLENMEKDEN NEZAMAN VAZ GEÇECEKLER BURASI RİZE BENDE BURADA YAŞAMAKTAYIM ALLAH AŞKINA RİZE MERKEZE DEVLET HASTANESİNİN HARİCİNDE NE YAPILDI ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN LÜTFEN DÜRÜST OLUN AHLAKLI ONURLU OLUN YAKIŞMIYOR LÜTFEN YA GİDİN YADA ADAMGİBİ HİZMETLEREDİN AYIP YAKIŞMIYOR.

Yorum Yapın