ASKIDA EKMEK HABERİ ASKIDAKİ EKMEKLERİ ARTTIRDI

ASKIDA EKMEK HABERİ ASKIDAKİ EKMEKLERİ ARTTIRDI

 

 

 

Rize'de Piriçelebi Mahallesi’nde hizmet veren bir ekmek ve unlu mamüller fırınının başlattığı ‘Askıda Ekmek Uygulaması' konuyla ilgili yapılan haberlerin ardından destek görmeye başladı.
Konuyla ilgili basında çıkan haberi okuyan vatandaşlar söz konusu ekmek fırınına gelerek 'Askıda Ekmek’e bağışta bulunmaya başladı. Haberin yapıldığı gün 36 olan ekmek sayısı basında çıkan haberlerden sonra artmaya başladı.

 

 


Artışın kendilerini ve ihtiyaç sahiplerini mutlu ettiğini dile getiren işletme çalışanı Esra Sandalcı “Haberin çok olumlu bir etkisi oldu. 30’lardaydı sonra bir ağabey geldi ve haberden çok etkilendiğini söyledi, direk 100 ekmek sonra gelen biri 70 ekmek veren oldu. Özellikle öğrencilere verdiğimizi söylemişti diğer arkadaşımız. O hassasiyet oluşturdu galiba, sürekli geliyorlar ‘Öğrencilere veriyormuşsunuz, çok mutlu olduk, bizde öğrencilik yıllarımızda çok eksiklikler yaşadık, çok sevindik bunun için’ diyorlar. Artık öğrenciler bile bağış yapmaya başladı” dedi.
Haber sayesinde eskiye nazaran daha fazla yardım ettiklerini dile getiren Sandalcı “Daha önceleri askıda 10 ekmek falan oluyordu, bizde herkese verebilmek için 2’şer 2’şer veriyorduk. İcabında biz kendi kasamızdan da veriyorduk ama şimdi 5 tane de veriyoruz. Yani çok güzel oldu. Şimdi ihtiyaç sahiplerine daha fazla ekmek verebiliyoruz. Yardım eden herkese de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın