BAŞKAN KASAP “ KENT VE ŞEHİR ESTETİK DEMEKTİR”…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Islahı Devlet Su İşleri tarafından yapılan Reşadiye ve Eminettin Mahallelerinde bulunan Değirmendere deresinin Belediye tarafından yapılan Rekreasyon çalışmalarını Rize Valisi Erdoğan Bektaş’la halkın hizmetine sundu.

 

 

Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Reşadiye mahallesinde Islah çalışmaları tamamlanan Derenin, estetik kurallarına uygun yaptırılan dinlenme tesisleri Rize Valisi Erdoğan Bektaş,Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, katılımıyla bugün mahalle sakinleri ve halkın hizmetine sunuldu.

Atatürk ve Cumhuriyet caddelerinin arasında yapılan, Trafiğe kapalı yürüyüş yolunda karşılıklı 10 Adet Kamelya, Dere içi kamelyalar ve yürüyüş yolu aydınlatmaları, Altyapıda 180 metre yağmur suyu hattı ve kanalizasyon hattı, duvar beton kaplamalarının yapıldığı alanları inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, burada yaptığı değerlendirmede; “Kent ve şehir estetik demektir. Bu bakış açısı ve bu sloganla şehrimizin çeşitli noktalarına estetik yapıyı ön plana çıkaracak aynı zamanda da hemşehrilerimiz tarafından da kullanışlı olacak bir yapı ortaya koyuyoruz” dedi.

Başkan Kasap, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Rize’ye son gelişinde Sayın Valimizin de bulunduğu ve iki bakanımızın da başkanlığında yapılan toplantılarda şehrimiz Türkiye’de merkez üs olarak belirlenmişti. Derelerin üzerinin açılması konusnuda, Sayın Veysel Erolğu Bakanımızın, özellikle bize üzeri açılan derelerde örnek projeler göstererek ve kendi katkılarını da sunduktan sonra çalışmalarımıza hız kazandırdık.” dedi.

Başkan Kasap, “Bu çalışmayı inşallah bütün derelerimizin üstlerinde ve kenarlarında yapmanın gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı İrfan Kaya, “Baktığımızda dört dörtlük bir sosyal yaşam alanı oluştu. Bu çalışmanın korunmasının daha da önemli olduğunu düşünüyorum. Sayın Belediye Başkanımıza ve Park ve Bahçeler müdürümüze çok teşekkürler ediyorum” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın