BAŞKAN YARDIMCISI ARICI’NIN ACI GÜNÜ

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yardımcısı Teknik işlerden sorumlu Mustafa Arıcı’nın Babasının cenazesine katıldı. Vefat eden Fikri Arıcı’nın Cenaze namazı Güneysu Merkez Camii’nde kılındı.

 

Arıcı’nın cenazesi burada kılındıktan sonra Aile kabristanlığına defnedildi.

Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Arıcı’nın Babası Fikri Arıcı’nın cenazesine Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun, Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, AK PARTİ Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Sivil toplum Kuruluşları, Merhum Fikri Arıcı’nın Ailesi ile sevenleri katıldı.

Güneysu Merkez Cami avlusunda kılınan Cenaze namazına çok sayıda kişi katıldı.

Cenaze namazı sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Arıcı; 86 Yaşında hayata gözlerini yuman Babası Fikri Arıcı için şu sözleri ifade etti: “Babam, Hayatının bir döneminde Güneysu da ticaret le uğraştı. Merhamet etmeyi asla unutmayan kapısına gelene git demeyen yemeyen yediren bir insandı. Olur ki hakları olan olabilir bizlerde varisleriyiz bildiğimiz yok ancak varsa bizlere bu konuda bilgi vermelerini rica ediyoruz. Devlet büyüklerimiz ve Sizler koştunuz geldiniz teşekkür ediyoruz ailemiz adına. Allah cenneti ala da makamını güzel eylesin. Acımızı paylaştınız, Haklarınızı helal ediniz”dedi.

Arıcı’nın cenazesi burada kılındıktan sonra Aile kabristanlığına defnedildi. Daha sonra Halk’ın daveti üzerine Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK PARTİ İl Başkanı Muhammed Avcı, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş ve Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan’la birlikte bir süre Vatandaşlarla sohbet edip ikram edilen Çaylarını yudumladılar.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın