Sadettin Aksoy; " Yılanın başını küçükken ezeceksin"

Sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya gelen Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, 155 ihbar hattının daha çok kullanılmasını istedi.

"Vatandaşımız ihbar etmekten çekinmesin, bugün bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediğinizde, yarın o yılanın kimi sokacağı belli olmaz. Yılanın başını küçükken ezeceksin. "

 

 

   Çevik Kuvvet ve Bölge Trafik şube müdürlüğünün yanında bulunan Polis tesislerinde Gazeteciler ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Rize Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, suç olmadan, suçu önlemek istediklerini belirterek “ Bana ne dememeliyiz, bugün başkasının başı ağaracak yarın ise bizim başımız ağaracak, en ufak olaylar dahi büyük sonuçlar doğurmadan polisin müdahale etmesini sağlamalıyız” dedi.

Birlikte çalışmalıyız

 

 

Rize”de ciddi olaylar olmadığını belirten Aksoy “ Polis ihbar hattını daha çok kullanmamız gerek, son zamanlarda uyuşturucu ile yaptığımız mücadele de bayağı mesafe aldık ve artık uyuşturucu ile mücadelemizi belli bir seviyeye getirdik, sıfırladık demiyorum, ancak mücadelemizde belli bir aşamaya geldik. Polis noktalarımızda yaptığımız incelemelerde çok sayıda kaçak sigara, silah ve uyuşturucu ele geçirdik. Teknoloji bağımlılığı da bir nevi uyuşturucu bağımlılığına giriyor. Karı - koca kavgalarında komşular ihbar etmiyor, bana ne diyor, kocası'dır hem döver, hem sever diyor. Buda yalnış. Sabah bakıyorsunuz kocası kadını öldürmüş. Belki " ben bunu duydum, söylemedim" dediği zaman kanuni bir bedel ödemez ama, öbür tarafta onun hesabını verir diye düşünüyorum. Rize'de huzuru asla bozdurmayız. Vatandaşlarımızın en ufak ayrıntılarda bile bizi aramalarını bekliyoruz” dedi.

 

 

      Trafik sorunu her ilde var

Rize”de trafik sorununu meydan projesinin devam etmesine rağmen belli bir seviyeye getirdiklerini belirten Aksoy” Ekip sayısının artması veya her sokağa bir trafik polisi koymak ile sorun çözülmez, alınacak olan bazı tedbirler sayesinde tamamını çözeriz demiyoruz, şehirde yaşıyorsan belli bir trafik sorunu ile karşılaşacaksın. Genelde mesai giriş ve okul dağılmaları sırasında belli bir sorun yaşamaktayız, bu başka illerde daha çok yaşanmakta” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın