SOĞUK ÇAY PAZARININ LİDERİ DİDİ

DİDİ YURT DIŞINDA DA LİDER

 

 

 

35 Afrika, 15 Asya, 38 Avrupa, 10 Orta Doğu ve 6 Amerika ve diğer ülkeler olmak üzere toplam 104 ülkeye ürünlerini ulaştıran ve DİDİ ile İstanbul İhracatçılar Birliğinden 3. büyük ihracatçı ödülü alan ÇAYKUR, Azerbaycan pazarında da hızlı bir şekilde payını arttırıyor.

Geçen sene yaptığı bayilik anlaşması ile girdiği Nahcivan’da çok sevilen ÇAYKUR ürünleri pazarın lideri olma yolunda hızla ilerliyor.

SOĞUK ÇAY PAZARININ LİDERİ DİDİ

Nahcivan’ın gıda sektöründe lider firmalardan birisi ile geçen yıl yapılan anlaşmayla DİDİ ile tanışan Nahcivan’lıların yoğun ilgisi neticesinde piyasada kısa sürede liderliğe oturdu. Nahcivan bayisi Mahmut Bayar’ı ziyaret eden Çaykur Genel müdürü İmdat Sütlüoğlu: “ Geçen yıl Mahmut Bayar beyle yaptığımız anlaşma ile Nahcivan’da DİDİ ve çay dağıtımına başladık.  Şu anda Nahcivan soğuk çay pazarının %95'inde DİDİ hâkimiyeti bulunuyor.  2016 yılında soğuk çayda toplam 115 milyon litre satışımız var. Bunun 7,2 milyon litresini ihracat oluşturuyor. Kısa sürede yakaladığımız bu başarıda bayimizin de büyük katkısı var. Özel gayret ve çalışmaları nedeniyle başta Mahmut Beye ve bizi tercih eden tüm soydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın