Rize'de Beşir Derneğinden yardım kampanyası

Rize'de Beşir Derneğinden yardım kampanyası

 

 


- Dernek yöneticileri, Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri ve Suriyeli ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası başlattı

 Beşir Derneği Rize Temsilciliği tarafından, Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri ve Suriyeli ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası başlatıldı.

Derneğin Rize Temsilcisi Saim Öksüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Suriye'de yaşayan Bayırbucak Türkmenleri ve diğer sivillere yapılan saldırıları şiddetle kınadıklarını söyledi.

Türkmenlerin ve ülkelerinden edilen Suriyeli mültecilerin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Öksüz, "Dualarımız hep onlarla. Dualarımızın yanı sıra Rize genelinde Bayırbucak Türkmenleri ve Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası organize ettik" dedi.

Öksüz, kampanya çerçevesinde iki tır malzemeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı amaçladıklarını belirterek, "Sınırda kurulan çadırlarda yaşayan kardeşlerimizin acil olarak battaniye, mont, ayakkabı, konserve, su, mama, çocuk bezi ile her türlü kuru gıdaya ihtiyaçları var. Kampanyaya Rizeli hayırseverlerin desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Kampanyanın 15 Ocak'a kadar devam edeceğini anlatan Öksüz, yardımların aynı akşam ayrıştırılarak gönderileceğini sözlerine ekledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın