MİNİKLERİN 23 NİSAN COŞKUSU

MİNİKLERİN 23 NİSAN COŞKUSU

 

 

Yeşil Çay Kreş ve Gündüz Bakım Evinde eğitim gören 1 ile 4 yaş arasındaki minikler 23 Nisan bayramı coşkusunu hava şartları nedeniyle geç de olsa coşku ile kutladılar.

Yaklaşık 2 aylık hazırlık aşamasından sonra kreş bahçesinde kendilerini izlemeye gelen büyüklerine gösterilerin sunan minikler izleyenleri adeta büyüledi.

 

 

1 ile 3 yaşa arası 10 öğrenci, 3 ile 4 yaş arasında ise 18 öğrenci öğretmenleri Sibel Temel, Tuba Çalışır, Özlem Yenigün ve Şeyma Yıldıran eşliğinde hazırladıkları gösterileri kendilerini izlemeye gelen büyüklerine sunarken etkinliğe; Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Dr. Turgay Turna, Yusuf Ziya Alim, Sayıştay Üyesi Muzaffer Atik, Çaykur Daire Başkanları ve veliler katıldılar.

Miniklerin gösterilerinden önce kısa bir açılış konuşması yapan Yeşil Çay Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Meryem Kabil; “Gün çocuklarımızın günüdür. Bugünün mimarı çocuklarımızdır. Biz büyükler olarak onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Bu özel günü kutlamak için siz büyüklerine özel bir program hazırladılar. Kendileri eğlenirken bizler de onların sevinçlerine ortak olmak için buradayız. Emeği ve katkısı geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

 

Küçük adımlar ve harika kanatlar olarak iki gurupta Şiirler, animasyon gösterileri ve müzikal oyunlarını sergileyen minikler doyasıya eğlenirken, onları izleyen misafirler de onları hayranlıkla izlediler. Yaklaşık 1 saat süren etkinliğin ardından bir konuşma yapan Çaykur İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Erdinç Hatinoğlu çocukları ve öğretmenlerini kutlarken emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Hatinoğlu; “Dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya çocukları ile paylaşan tek ülkeyiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için okul öncesi eğitim çok önemlidir. Kreşlerimiz verdikleri eğitimle çocuklarımızın sosyalleşmelerine, birlikte çalışmayı ve paylaşmayı öğrenmelerine yardımcı olmakta ve onları okula hazırlamaktadır. 2015 yılında eğitime başlayan kreşimiz bu yıl ikinci çocuk bayramını kutlamakta. Kreşimizin bu aşamaya gelmesinde katkı ve desteklerinden dolayı başta Sayın Genel Müdürümüz İmdat Sütlüoğlu olmak üzere Çaykur Yönetimimize, Öz Gıda İş ve Memur Sen sendikalarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımız öğretmenleri ile birlikte çok güzel gösteriler hazırlamışlar. Emek veren değerli öğretmenlerimize ve göz bebeğimiz çocuklarımıza bu güzel etkinlik için teşekkür ediyorum.” Dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın