ÖĞRETMENLER TULUM EŞLİĞİNDE HORON OYNADI



 Fındıklı'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı'na, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kemal Mollamerdoğlu'nun çelenk sunmasıyla başlayan etkinlikler, Fındıklı Kaymakamlığınca ilçedeki öğretmen ve emekli öğretmenlere verilen öğlen yemeğiyle devam etti. Burada Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman, öğretmenlerle tulum eşliğinde horon oynadı.

 

Daha  Fındıklı Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen törene, Kaymakam Karaman, lçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Alim Eker, Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt, Rize Üniversitesi Fındıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kızıltan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kemal Mollamerdoğlu, Emniyet Müdürü Ramazan Eniş, daire amirleri, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ile öğretmenler katıldı.

 
Törende, öğretmenlik mesleğine başlayan öğretmenler için yemin merasimi düzenlendi. Emekli olan öğretmenlere de takdir belgesi verildi.

Tören, gün dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

 
Fındıklı Kaymakamı Karaman, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski Milli Eğitim Müdürü Ali Yılmaz'ın mezarını ziyaret ederek dua etti. Daha sonra Sağlık Meslek Lisesine giden Karaman, öğretmenlerin gününü kutlayarak çiçek takdim etti.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın