Başkan Kasap, Öğrencilerle Kale'de Bir Araya Geldi

BAŞKAN KASAP, RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci Konseyi ile birlikte Rize Belediyesi Kale Çay Bahçesinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

İlk olarak öğrencilerle tanışan Başkan Kasap, Türkiye’nin farklı şehirlerinden Rize’ye amaçları doğrultusunda okumak için gelen öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Öğrencilerle hoş bir sohbet ortamı oluşturan Rize Belediye Başkanı Kasap, “Ben hep bilgiyi ulaşmak için çabaladım. Bilgi birikimimi her zaman biraz daha genişletmek için okudum. İnanıyorum ki, sizlerde daima hedefleriniz doğrultusunda bilgi dağarcığınızı genişletirseniz ilerde sizlerde bilgileriniz sayesinde ön plana çıkarsınız” dedi.

Belediye Başkanı Kasap’ın Rize için sorduğu soruları cevaplandıran Öğrenci Konseyi, Başkan Kasap’ın, belediye başkanlığında döneminde özellikle gençlere yönelik yaptığı 17 adet semt sahası kötü alışkanlıklardan koruması noktasında çok önemli olduğunu vurguladılar. Üniversiteli gençler, özellikle öğrenciler tarafından bu semt sahalarının çok kullanıldığına dikkat çektiler.

Öğrenciler, Başkan Kasap’ın şehirdeki en büyük eksikliklerden olan, engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılan yürüme bantları, engelli asansörleri ve akü dolum istasyonları sayesinde engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatı katılmalarına katkı sağlamasında önemli bir adım attığını ifade ettiler.

 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci Konseyi ayrıca Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’la tanıştıklarına çok memnun olduklarını belirterek, içten ve samimi sohbeti için Başkan Kasap’a teşekkür ettiler.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın