AKUT'TAN RİZE'DE Kİ ÖĞRENCİLERE YARDIM MALZEMESİ

AKUT'tan öğrencilere yardım


 




AKUT Rize ekibi, Fındıklı ilçesindeki ilkokul öğrencilerine kırtasiye malzemesi ve çanta dağıttı.

Motorola işbirliğiyle AKUT Genel Merkezince hazırlanan 375 çanta, AKUT Rize ekibi tarafından ilçedeki ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencilerine dağıtıldı.

 

 


11 Mart İlköğretim Okulunda düzenlenen dağıtıma Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Ayfer Oral Aydın ve Hasan Tilki, 11 Mart İlköğretim Okulu Müdürü Göksel Yıldırımkaya, AKUT Rize Ekibi Lideri Güçlü Uzunalioğlu ile AKUT gönüllüleri katıldı.

Kaymakam Karaman, yaptığı açıklamada, AKUT Rize ekibinin ilçede ve bölgede cansiperane gösterdiği çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, "AKUT ihtiyaç olan anlarda her zaman yanımızda. Bunun yanında AKUT'un eğitime de destekleri oluyor. Genel merkezin ülke genelinde eğitimi desteklemek amacıyla ilçenize gönderdiği 375 çanta ve kırtasiye malzemesinin dağıtımını yaptık. Eğitime verilen bu destekten ötürü AKUT'a teşekkür ediyoruz" dedi.

 

 



AKUT Rize Ekibi Lideri Güçlü Uzunalioğlu, eğitimi destekleme amacıyla önceki yıllarda da öğrencilere çeşitli malzeme dağıtımları yaptıklarını kaydederek, bu şekilde yardımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın