Minik Öğrencilerden Başkan Kasap’a Davet

Minik Öğrencilerden Başkan Kasap’a Davet

 

 

Vatandaşlarla olan iletişimine her zaman önem veren ve tüm iletişim kanallarıyla kendisine gelen görüş ve talepleri değerlendiren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, kendisini sosyal medya üzerinden sınıflarına davet eden öğrencileri ziyaret etti.

Başkan Kasap, Rize Merkez TOBB İlkokulu 4/F sınıfından Ebrar Başoğlu’nun sosyal medya yoluyla yapmış olduğunu davet üzerine öğrencilerin sınıflarına gitti.

Başkan Kasap’ı TOBB İlkokulu Müdürü Bektaş Bekir Bulut ve öğrenciler çiçekle karşıladı. Ardından dersliğe geçilerek Başkan Kasap tarafından minik öğrencilere karne döneminin de yaklaşmasından dolayı satranç takımı dağıtıldı.

TOBB İlkokulu öğrencisi Ebrar Başoğlu, “Başkanımızı çok özlemiştik. Sosyal medya aracılığıyla sınıfım adına mesaj yazarak kendisini davet ettim. Bizi kırmayarak ziyaretimize geldi. Çok mutluyuz, hediyeleri için arkadaşlarım adına kendisine teşekkür ederim” dedi.

Başkan Kasap, vatandaşların tüm sorunlarını değerlendirdiğini ve kendisiyle görüşmek isteyen herkese bütün iletişim kanallarının açık olduğunu vurguladı.

Okul öğretmenleriyle bir süre sohbet eden Başkan Kasap, öğretmenlerin görüş ve taleplerini değerlendirdi. Okul çevresindeki eksikler hakkında Okul Müdürü Bulut’tan bilgiler alarak, tespit edilen eksikliklerin giderileceğini söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın