EĞİTİM BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZDİR

EĞİTİM BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZDİR

 

Vali Yazıcı, Türkiye’nin en büyük eğitim kompleksi arasında yer alan Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde incelemelerde bulundu.
İlimizin eğitim alanında büyük bir ihtiyacının giderildiğini kaydeden Vali Yazıcı, “Okul son derece güzel ve modern şartlarda yapıldı. 2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayan eğitim kompleksinin, ilimize kazandırılmasında en büyük emeği olan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Okulumuzu yapan, yaptıran Kazancı Holdinge, Ali Cemal Cemil Kazancı’ya, tüm Kazancı Ailesi’ne, Rize halkı adına teşekkür ediyorum."dedi.

 

Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam-Hatip Lisesini gezerek, yetkililerden bilgi alan Vali Ersin Yazıcı, ‘İlimizdeki Kamu yatırımlarının vatandaşlarımıza daha etkin ve kaliteli hizmet vermesi amacıyla yatırımlar tarafımdan bizzat takip edilerek, alanda gerekli inceleme ve denetimlerin devam edeceğini belirtti.
Eğitimin vazgeçilmezleri olduğunu belirten Vali Ersin Yazıcı "Rize'de göreve ilk geldiğimiz günden bugüne eğitim birinci önceliğimiz olmuştur. Bu yapılan okullar çocuklarımızın daha iyi yetişmesine ve geleceğimizin daha aydınlık olmasına vesile olacaktır.
Modern bir mimari ile inşa edilerek hizmete sunulan ilim ve irfan yuvaları ve büyük bir inançla uyguladığımız RENK Projesi ile birlikte bundan sonraki süreçte Rize’mizin eğitimde başarı çıtasını yükselteceğine inanıyorum”dedi.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın