BAŞARIYI İSTEMEK

BAŞARIYI İSTEMEK

 

Merkez Fener Lisesini ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, idareci ve öğretmenlerin katılımıyla RENK Projesini değerlendirdi.
Toplantı sonrasında Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Mehmet Özer, İl Millî Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ile birlikte kitap okuma saatine katıldılar.
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Ersin Yazıcı, düzenli olarak okulları ziyaret ettiğini ve öğrencilerin kitap okuma saatine aktif olarak katıldığını söyledi.
Hep birlikte Rize'de eğitimle ilgili seferberlik başlattıklarını ifade eden Vali Ersin Yazıcı, "  Eğitim zor bir konu, ben bu konuyu seçtim, altında kalabilirim, ama vazgeçmeyeceğim, Rize eğitim de daha yukarılarda olmalı, Aydın, Burdur, Isparta, Kırşehir gibi illerden bizim bir farkımız yok. ”dedi.

 

Rize'de eğitim alanındaki başarı çıtasının daha yukarılara çıkarılması adına önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Vali Ersin Yazıcı, "Eğer bir şeyi yapmayı gerçekten çok istiyorsanız, başarmak için elinizden gelen her şeyi yaparsınız. Normalden fazla çalışır, ekstra saatleri sorun etmez ve yapmanız gerekenleri ertelemezsiniz. Başarı, ancak onu istediğiniz takdirde gelecektir. Unutmayın bütün büyük başarılar da bir zamanlar hayaldi. “dedi.

 

Gelecekte olmak istenilen konumu hayal ederek, zihinde canlandırılmasını söyleyen Vali Yazıcı, ”İstediğiniz, hayal ettiğiniz ve arzuladığınız zaman bilin ki hiçbir şeyin sizden kurtulma şansı yoktur. ”dedi.
Fener Lisesi Müdürü Yaşar Keskin'den bilgi alan Vali Yazıcı, daha sonra okuldan ayrıldı.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın