FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ UMRE YOLCUSU

FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ UMRE YOLCUSU

 

 

Ardeşen Fen Lisesi Renk Projesi kapsamında, öğrencilerini akademik başarılarını arttırmak, milli ve manevi değerlerini geliştirmek amacı ile geçen yıl başlattığı Ardeşen Fen Lisesi Umreye Gidiyor kampanyasının kura çekimleri bugün Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Reşat Yazar, Milli Eğitim Şube Müdürleri, veliler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kura çekimi öncesi Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin salona hitaben bir konuşma yaptı. Akademik başarının yanında maneviyat temelli eğitimin de önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Hakan Gültekin, bu organizasyonda emeği geçen herkesi ayrı ayrı kutlayarak eğitim ve öğretimde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada azami destek vereceklerini ifade etti. Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz’da konuşmasında akademik başarıya vurgu yaparak bu başarının maneviyatla temellendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Fen Lisesi salonunda yapılan kura sonucunda 8 öğrenci Burcu Görmüş, Bahar Karbuz, Selimhan Ocakçı, Sena İslamoğlu, Kübra Serdar, Aynur Düzkaya, Mahir Kumantaş, E.Umut Kahveci umreye gitmeye hak kazandı.

Toplantı sonrasında Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz ve Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin sınıflara girerek öğrencilerle beraber kitap okuma saatine katıldılar.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın