BAŞARININ TEMELİ: DİSİPLİN

BAŞARININ TEMELİ: DİSİPLİN

 

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak RENK projesi kapsamında Pazar'da bazı okulları ziyaret etti. Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesinde yapılması planlanan çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen okuma saatlerinde motivasyonu artırmak amacıyla Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Kaymakam Refiki İbrahim Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesini ziyaret ederek 12. Sınıf öğrencileriyle kitap okudu.
TERZİ BİR BABA İLE EV HANIMI BİR ANNENİN EVLADI
Okuma saati sonrasında Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan öğrencilere hitap ederek RENK Projesinde yapılan etkinlikler kapsamında davetlerini geri çevirmeyen Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak'a teşekkür ederek öğrencilere, "Aramızda bulunan Sn. Milletvekilimiz sizler gibi bir sosyal yapıdan gelmektedir. Terzi bir baba ile ev hanımı bir annenin evladıdır. Şahsi gayretleriyle yurt içi ve dışında iyi bir eğitim almıştır. Mühendis, akademisyen, spor adamı ve politikacı gibi kariyerine farklı başarılar eklemiştir. Sn. Milletvekilimizi sizlerle sohbet etmesi için davet ediyorum" dedi.
PLANLI ÇALIŞMANIN SONUNDA BAŞARI GELİR
Başarı hikâyesini ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Milletvekili Bak başarının temelinde iyi bir planlamanın ve planlı çalışmanın olduğunu, hedefi belirledikten sonra planlı çalışma ile başarıya ulaşılabileceğini vurguladı.
BAŞARIYA İNANMAK GEREKİYOR
Başarıya inanılması gerektiğini ifade eden Milletvekili Osman Aşkın Bak, "Kendimize özgüvenimiz olmalı, ben bu işi başarırım demeliyiz. Mühendis olarak çalışırken, Almanlar bizden daha iyi derlerdi. Birlikte çalışma imkânım oldu, asıl olan Almanların bizden daha iyi olması değil, disiplinli çalışmasıdır. Biz disiplinli olursak onlardan daha iyiyiz. İngiltere'de master yaparken benim maiyetime 5 mühendis vermişlerdi, çünkü ben onlardan daha iyiydim. Biz insan gücü olarak da daha iyiyiz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Milletvekili Osman Aşkın Bak, kitap okuma saatinden sonra öğretmenler odasında öğretmenleri ve idarecileri ziyaret ederek, RENK projesinin uygulanması konusunda istişarelerde bulundu. Okul hakkında da bilgiler alan Milletvekili Bak, yapımı devam eden Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulundu.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın