Başkan Kasap Destek Sözü Verdi

Topkaya köyünde bulunan ve atıl durumdayken Adalet Eğitim merkezi olarak düzenlenen merkezi ziyaret eden Belediye başkanından destek sözü çıktı.

 

 

    Çeşitli dönemlerde okul olarak çeşitli isimler alan ve polis eğitim merkezi yapılmasının ardından Polis okulunun Kalkandere ye taşınması ile Adalet Eğitim Merkezine dönüştürülen Topkaya okulu alt yapı ve ulaşım sorunu yaşıyor. Hiçbir dolmuş aracın ulaşım güzergahında bulunmayan okulu ziyaret eden Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap okul müdürü ve yöneticilerden sorunları dinledi.

Eğitim Merkezi Başkanı Necati Kurçenli tarafından karşılanan ve tesis hakkında bilgilendirme yapılan Başkan Kasap, eğitim merkezinin Rize’de faaliyete geçecek olmasının şehrin yararına olduğunu, aktif bir şekilde kullanılması için gerekli altyapı ve ulaşım noktasında iyileştirme çalışmalarına hız kazandıracaklarını söyledi.

Eğitim merkezinde Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen kursiyerlerin mesleki gelişimlerinin sağlanacağı duruşma salonları, derslikler, konferans salonları bulunuyor.

Adalet teşkilatında bulunan bütün personelin eğitim göreceği merkezde, konaklama ve spor tesisleri de hizmet verecek.

Çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlanan eğitim merkezini inceleyen Başkan Kasap, Eğitim Merkezi Başkanı Kurçenli’den bilgiler aldı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın