İKİZDERE BELEDİYESİNDE İŞÇİLERE ZAM

İKİZDERE BELEDİYESİNDE İŞÇİLERE ZAM

 

 

Hizmet-İş Sendikası ile İkizdere Belediye Başkanlığı arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Buna göre 1 yıllık imzalanan toplu iş sözleşmesine göre işçilerin günlük yevmiyeleri 117 liraya yükseldi.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, çalışanları için güzel bir sözleşmeye imza attıklarını belirterek “İşçilerimizin sosyal haklar ve ikramiyeleri hariç aylık maaşlarını 2800TL’ nin üstüne çıkardık. İşçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

İmza töreninde konuşan Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca ise “Çok güzel rakamlara imza attık. İşçilerimizin 105 TL olan günlük yevmiyeleri 117 TL çıkardık. Yeni yüksekokul ve üniversiteyi kazanan işçi çocuklarımıza 1000TL net kayıt parası adı altında eğitim yardımı ekledik. Sosyal haklarda güzel artışlara imza attık. Belediye Başkanımıza bu güzel toplu iş sözleşmesi için özelliklede eğitim yardımlarındaki desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Tüm işçilerimize, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

İşçilerin sosyal haklarında ise yüzde 60 ile yüzde 100 oranlarında artışlar sağlandı.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın