Rize Ford Atılgan'a “SATIŞTA MÜKEMMELLİK” Ödülü

Rize Ford Atılgan Yetkili Satıcısı 2016 yılı 2. Çeyrekte gösterdiği üstün başarı ile kendi bölgesinde FORD OTOSAN tarafından verilen “SATIŞTA MÜKEMMELLİK” ödülünü kazandı...

 

Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. Türkiye Satış Direktörü Murat Erem, Bayi Operasyonları ve Perakende Kanal Geliştirme Müdürü Murat Kılınç ve Binek Araçlar Bölge Müdürü Ozan Tuncel Rize Ford bayisini ziyaret etti....

Atılgan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Atılgan ve Atılgan Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Remzi Atılgan Ford Otosan tarafından bayilere her çeyreklik dönemde takdim edilen “ Satışta Mükemmellik “ ödülünü almanın mutluluğunu yaşadılar.

 

Atılgan Satış Müdürü Erkan Yenigün, Satış Danışmanları Sedat Uzun, Levent Sandalcı ve Serkan Sarıhan’ın hazır bulunduğu törende konuşan Ford Otomotiv Satış Direktörü Murat Erem” Her 3 ay sonunda ülke genelinde her bölgede bir bayi bu ödülü almakta, bu ödülü aynı sene içinde 3 kez üst üste alanlar bu ödülün daimi sahibi olmaktadır. Rize Atılgan bayimiz bölgede bulunun diğer bayileri eride bırakarak 2.Çeyrekte en yüksek satışı yapan bayimiz oldu, ayrıca müşteri memnuniyeti kriterlerini de üstün bir şekilde yerine getirdi. Kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ticari araçlarda 3 yıl sınırsız kilometre garanti kampanyamızı açıkladık, araç ve ürünlerimizin arkasındayız. Bu kampanyaların satışlarımızı daha da arttıracağına inancımız tam. Ayrıca binek araçlarda cazip kampanyalarımız var. Mavi Plan devreye alındı. Mondeo ve Cmax modellerimizde düşük faizler ve düşük aylık taksitler değerli müşterilerimizi bekliyor. Türkiye de iyi bir senedeyiz, Rize’de Pazar payı olarak lideriz ve seneyi bu şekilde kapatmak istiyoruz” dedi.

 

Ödül ekip işi

Ford Atılgan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Atılgan ise ödülün ekip işi olduğunu belirterek “ Bu ödül ekibimizin başarısı, bu ekip sözünü verdi ve ödülün  Rize’de daimi olarak kalması için çalışacağız” dedi.

Senenin 2. Çeyreklik döneminde Bölgenin En iyisi

 

 

Ford Otosan Binek Araçlar Satış Bölge Müdürü Ozan Tuncel ise “ Atılgan Bayimiz bölgemizde bulunan 9 bayi arasında 2016 yılı 2. Çeyrekte en yüksek performans gösteren  bayimiz oldu. İki kez daha bu başarıyı gösterdiği taktirde bu ödül sürekli kendilerinde kalacak, tüm satış ekibimizi yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.  Focus, Mondeo, Kuga, Cmax, Fiesta,Bmax  olmak üzere geniş bir ürün yelpazemiz var. Bu araçlarımız ile tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarına hitap ediyoruz. Tüm ürünlerimize güveniyoruz. Araç tercihi yapacak sürücülerin mutlaka güven veren, yüksek konforlu, sağlam, performanslı  araçlarımızı  test ederek denemelerini istiyoruz. Değerli müşterilerimiz test sürüşü yapmak üzere Atılgan Bayimize davet ediyoruz” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın