HAVADA KOLTUĞA YASLANDI, DİDİ İLE SERİNLENDİ!

 

İmdat Sütlüoğlu uçakta DİDİ içmenin keyfini yaşadı.

Piyasaya çıktığı günden itibaren Türk tüketicisinin büyük beğenisini kazanan ve açık ara piyasanın lideri olması yanında soğuk çay pazarının da artmasına vesile olan Türkiye’nin ilk yerli soğuk çayı olan DİDİ artık Türk Hava Yolları’nın uçak ikramlarında yer almaya başladı.

Türkiye’de çok beğenilen ardından Ekim ayında Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ve dünya gıda sektörünün buluştuğu SİAL Gıda Fuarında Avrupalı soğuk çay tüketicileri tarafından çok beğenilen DİDİ, tüketicilerin yoğun isteği ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun girişimleri ile artık Türk Hava Yollarına ait uçakların ikram menüsünde de yerini aldı.

Bir süre önce düzenlediği basın toplantısında Türk Hava Yolları Genel Müdürü Hamdi Topçu ile yaptıkları görüşmeler neticesinde kısa sürede DİDİ’nin THY uçaklarında ikram menüsünde yer alacağını belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu hafta sonu yaptığı uçak yolculuğunda DİDİ içmenin keyfini yaşadı.

Bunun ayrı bir keyif olduğunu belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu; “Uzun araştırmalar ve uğraşlar sonucunda ÇAYKUR ailesine kattığımız ve piyasaya çıktığı günden bu güne yüzümüzü kara çıkartmadan açık ara başpehlivan olan DİDİ’mizin, gerek hemşerilerimizin ve gerekse milletimizin bir milli şirketimiz olan Türk Hava Yolları’na ait uçakların ikram menülerinde bulmak istediklerini bize defaten iletmeleri üzerine başlattığımız çalışmalar sonucunda Türk Hava Yolları Yönetim kurulu Başkanı ve aynı zamanda hemşerimiz olan Sayın Hamdi Topçu’nun özel ilgi ve alakaları sonucunda artık DİDİ’mizi Türk Hava Yolları ile seyahat eden yolcularımızda kolayca bulabiliyor. Çabalarımız sonucunda bizde uçağın koltuğuna yaslanıp DİDİ içmenin keyfini yaşadık. Emeği geçen başta Sayın  Hamdi Topçu’nun şahsında yönetim kurulu üyelerine ilgi, alaka ve yardımlarından dolayı şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum.”


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     14 Aralık 2014 12:05
         

    sn baskan her sey görünurde süt liman ama caykur borc icinde yüzüyor eski genel müdür zamaninda hep kar daydik ne oldu bu  caykurada acik vermeye basladi zarar eden bir müessese ne kadar ayakta durabilir .bu zarar caykurumuzun özellestirilmesini akla getirir.hükümet derhal bu ise el atmalidir hesap sormalidir .eski müdür zamaninda kar eden caykur simdi birak kari zarar ediyor inanilacak is degil

Yorum Yapın