ÇAYKUR Dünya Pazarına Açılıyor

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu Dünyanın en kaliteli çayını tanıtmaktan mutlu olduğunu belirterek “ Türk çayını bugüne kadar iyi tanıtamadık, artık Dünyaya açılma zamanı” dedi.

 

 

Çeşitli ülkelerde ki fuarlara katılıp Dünyanın en prestijli ödüllerini alan Çaykur diş pazarda da prestijini artırmak peşinde.

Dünya gıda fuarlarında Dünyanın en prestijli ödüllerini kalitesi ile alarak kendisini Dünya gıda pazarında tanıtmayı hedefleyen Çaykur Avrupa ve Asya pazarında satışlarını artırmanın peşinde, Çeşitli ülkelerde bayilikler açarak çay satışını artırma peşinde olan Çaykur Rusya da paketleme tesisi hazırlıklarını sürdürürken, Brezilya, Arjantin, Almanya, Hollanda, Avusturya, ABD ve çeşitli Avrupa ülkelerinde bayilikler kuran Çaykur Şimdi de Asya ve Afrika ülkelerinde Türk çayını tanıtmanın peşinde.

    Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu Türk çayının kalitesini Dünya ya anlatmaya devam edeceklerini belirterek “ Her gittiğimiz ülkede çayımız yeni değerler kazanmakta,.önceliğimiz bu ülkelerde damak tadını değiştirmek ve Türk çayını o ülkelerin pazarına sokmak, bu nedenlerle gittiğimiz ülkelerde Gıda sektörünün önde gelen isimleri ile bir araya gelerek önce çayımızı tanıtıp ardından o ülke pazarına girmeye çalışıyoruz. Lübnan da yaptığımız bazı görüşmeler olumlu geçti, Nijerya da gıda sektörünü elinde bulunduran Lübnan li Mustafa Jammal ile görüşmelerimiz oldu, Nijerya piyasasının önemli bir bölümü elinde, kendisi ile yaptığımız görüşmenin devamını Mart ayında Nijerya da yapacağız, Dünya ya çayımızı anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın