AYDER'DE KAR GÜZELLİĞİ

Ayder Yaylası'nda kar yağışı

 

 



- Doğu Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı

Doğu Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. Bölgede kar yağışı sonrası yayla, beyaz örtü ile kaplanırken güzel manzaralar oluştu.

Çamlıhemşin Ayder Çevre ve Turizm Deneği Başkanı Ömer Altun, Ayder Yaylası'nın doğal güzellikleri ve kaplıcalarının yanı sıra mevsimsel güzelliklerinin de dikkat çekici olduğunu söyledi.

Ayder'de tabiatın beyaz örtüyle kaplanmasının yörenin doğallığına ayrı bir güzellik kattığını ifade eden Altun, şunları kaydetti:

"Yılbaşını Ayder'de geçirmeye gelenler kış mevsimlerini yaşama fırsatı buluyor. Böyle güzellikler dünyada ender görülmekte. Ayder Yaylası, turizmde çeşitlilik arayanların vazgeçilmez yeri konumuna geldi. Herkesi buraya davet ediyoruz. Türkiye'nin birçok yerinden 4 günlük yeni yıl tatili fırsat bilerek dinlenmek için Ayder Yaylası'na gelen turistler güne kar sürpriziyle uyandı. Geceden itibaren etkili olan kar yağışı, yaylayı beyaz örtü ile kapladı. Turistlerin kar sürprizinden son derece memnun kaldıklarını gördük"

 

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın