RİZESPOR ASPET'TE MORAL BULDU, FORMA DAĞITTI..

Çaykur Rizesporlu futbolcular taraftarla buluştu

 

 


- Çaykur Rizesporlu futbolcular ve teknik direktör Hikmet Karaman, İyidere ilçesinde düzenlenen etkinlikte taraftara forma dağıttı
- Hikmet Karaman:
"Çok önemli bir maça çıkacağız. Taraftarın desteğine yarın ihtiyacımız var"

Çaykur Rizesporlu futbolcular ve teknik direktör Hikmet Karaman, İyidere ilçesinde düzenlenen etkinlikte taraftarlarla bir araya geldi.

Çaykur Rizesporlu oyuncular ve teknik kadro, İyidere Belediyesi organizasyonunda yapılan moral yemeğinin ardından, taraftarlara forma dağıttı.

İyidere'de yoğun ilgi ile karşılaşan Karadeniz temsilcisinde teknik direktör Hikmet Karaman, gelecek yıl bütün ilçelerde bu tip organizasyonlar yapacaklarını söyledi.

İyidere Belediyesi'ne organizasyon için teşekkür eden Karaman, "İnşallah gelecek yıl her hafta bir ilçeye, bir beldeye, bir köye giderek bu organizasyonları yapacağız. Gençlere forma vereceğiz. Bu şekilde formasını giyen çocuk, Çaykur Rizespor sevgisi ile aşılanmış olacak” dedi.

Bütün Çaykur Rizesporlu taraftarları ve hemşehrilerini yarın oynayacakları Akhisar Belediyespor maçına beklediklerini ifade eden Karaman, şöyle devam etti:

 "Çok önemli bir maça çıkacağız. Taraftarın desteğine ihtiyacımız var. Yarın inşallah mutlu sona ulaşarak gelecek planları yapmaya başlayacağız. Ancak Akhisar Belediyespor'u da yabana atmayalım. Bu sezon Fenerbahçe'den altı puan alıp Beşiktaş'a geçen hafta çelme taktı. Bilinçliyiz, bu bilinç içerisinde taraftarımızı artık tribüne bekliyoruz."

Organizasyonu düzenleyen İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ise Gaziantepspor maçını kazanan Çaykur Rizespor'u kutlayarak, "Sonrasında hocamızdan bu programın sözünü almıştık. Bugün de gerçekleştirdik. İyidere halkı, çocuklarımız çok mutlu oldu. Taraftarımız maalesef çok az. Bunun için bu organizasyonları yaparak, tribünleri ateşlememiz lazım. Yarın çok önemli bir müsabakaya çıkacağız. Bütün şehri stada dökmemiz lazım. Bugün bir moral yemeği yaptık, futbolcuları halkımızla buluşturduk. Diğer ilçelerde de bu tür programların olması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın