FİAT EGEA RİZE'DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI, TAM NOT ALDI

 

Fiat’ın ilk olarak İstanbul Autoshow’da görücüye çıkardığı Egea modeli, Türkiye piyasasına Egea ismiyle Kasım ayı itibariyle bayilerde sunulmaya başlandı. Fiat’ın %70’inden fazlasını Türk mühendislerin katkılarıyla geliştirdiği yeni C segment modelini yakından inceleme fırsatı bulan Rize Basını FİAT Rize Bayi OTO AK ‘ da buluştu.

 

[media=https://youtu.be/A9LFfmx3pIQ]

 

Rize Basını sabah kahvaltısında ağırlayan Oto Ak Şirket sahipleri Sermet ve Adnan Akmehmet, Egea’nın kısa sürede Türkiye pazarının en çok tercih edilen modeli olacağını söylediler. Akmehmet;”  Fiat Egea, Konforu, özgün tasarımı, geniş iç hacmi, kullanışlılığı ve kolay ulaşabilir olması sayesinde tüm kompakt sedan müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak. Türkiye üretimine en büyük katma değeri otomotiv sektörü üretiyor. Bu araç için sırada bekleyenler var. Yılbaşından sonra tüm dünyaya ihraç edilecek. Hedefte 40 bin araç üretimi var. İlk sekiz bin araç sadece iç pazarda satışa sunuldu ve bu rakamın iik iki bin müşteriye İki bin lira özel indirimleri olacak. Bu durgun dönemde FİAT 2 Milyar Dolarlık yatırım gerçekleştirdi" Diye konuştular.

 

 

Rize Oto Ak satış Müdürü Şerafettin Yanık ise  ;” Bu araç sınıfın lideri olacak. Üç zengin donanım seçeneği ile kompakt sedan müşterilerinin karşısına çıkıyoruz. 2016 ilk çeyrekten sonra dizel ve benzinli otomatik vites seçeneği de Egea’da olacak. Motor seçeneklerinde ise 2’si dizel 2’si benzinli olmak üzere 4 farklı motor seçeneğine sahip. 1.4 benzinli 95 beygir ve 6 ileri manuel vites seçeneği ile karşımıza çıkıyor. 1.6 Benzinli motor ise 110 beygir güce sahip. FİAT Rize bayi olarak tüm müşterilerimizi şirketimize bekliyor, yeni model araçlarımızı tanıma ve test sürüşüne davet ediyoruz. Fiat Egea’da 5 yıl garanti veriyoruz.  İfadelerini kullandı.

Rize Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdikleri yeni FİAT Egea araçları test sürüşünden tam not aldı ve beğeni topladı. Öte yandan FİAT modellerinde uygun kredi ve 30 bin liraya sıfır faiz ödeme seçenekleri bulunuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    hasan delibalta

     14 Kasım 2015 13:16
         

    video ve fotoğraflar güzel anlattı düşünyürum fiyat hakkında bilgi almak isterim

  2. 0 0
    {usertitle}

    selda can

     14 Kasım 2015 14:02
         

    bordo renkli araç harika görünüyor, güneş bile sönük kalmış.. fiyat konusunda lütfen bilgilendirmeistiyorum.

  3. 0 0
    {usertitle}

    Cener

     8 Mayıs 2016 22:34
         

    1. Bu arabaya 10 puan veren ler başka otomobil görmemiş olmali!Dünyada beyaz renk dışındaki renk leri parayla satan firmanın aracında n ne olur! Ayrıca 2016 yılında artık kamyon üretici leri bile kampana fren kullanmak tan vazgeç mek üzereyken kampanalı otomobil satıyor lar gariban millete. 

Yorum Yapın