Karal’dan Derepazarı belediyesine ziyaret

Karal’dan Derepazarı belediyesine ziyaret

 

 

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal Derepazarı belediyesini ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Karal belediye başkanı Yakup Samangül’le bir araya gelerek Derepazarı’ndaki DSİ yatırımları, karayollu yatımları ve sahil düzenlemesiyle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Milletvekili Karal, DSİ yatırımları çerçevesinde dere tahkimatları, karayolu çalışmalarıyla ilgili Derepazarı Kendirli yolunda ki çalışmalar, Derepazarı sahil düzenlemesi ve sahil düzenlemesi içinde yer alacak sosyal tesis alanları hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Karal Rize’yi bir bütün olarak ele aldıklarını ve Rize’deki devasa yalıtımların yanı sıra ilçelerdeki, beldelerdeki ve köylerdeki yatırımların da takipçisi olduklarını, bu yatırım ve projelerin gerçekleşmesi noktasında ellerinden gelen her türlü desteği verdiklerini, bundan sonrada vereceklerini ifade etti.

Karal Ovit Tüneli, Rize Havalimanı ve lojistik merkez gibi devasa projelerle birlikte Rize’yi gelecek yüz yıllara hazırlarken aynı zamanda Rize’nin bir bütün olarak; ilçe, belde ve köyleriyle birlikte gelişim göstermesinin önemli olduğunu bu bağlamda belediye yatırımlarına ve özel idare yatırımlarına da çok önem verdiklerini ifade etti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın