Otobüslerde Ücretsiz İnternet Dönemi Başladı

BELEDİYE OTOBÜSLERİNDE ÜCRETSİZ İNTERNET DÖNEMİ

 

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde yolcu taşımacılığında hizmet veren 35 belediye otobüsünde ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlandı.
Vatandaşlar, değişik hatlarda bulunan bu otobüslerle seyahat ettiklerinde cep telefonu, tablet, i-pad ve bilgisayar gibi cihazlarından seyahat süresi boyunca internete ücretsiz olarak bağlanabiliyor.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı ve Atapark’a ücretsiz internet bağlantısı kurulduğu gibi 35 belediye otobüsünde de ücretsiz internet bağlantısı sağlandığını söyledi. Trabzon halkına hizmetin en kalitelisini ulaştırma çabası içinde olduklarını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Yolcu taşımacılığı yapan otobüs filomuzdan değişik hatlarda bulunan 35 otobüsümüzü ücretsiz internet bağlantısıyla donattık. Vatandaşlarımızın seyahat süresi boyunca internetten işlerini takip edebilmelerine imkan sağlamak istedik. İnşallah ücretsiz internet bağlantısı bulunan otobüs sayımızı ilerleyen dönemlerde daha da arttıracağız” dedi.
Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden yararlanan vatandaşlar ise son derece modern bir çalışma yapıldığını ifade ederken, yetkililere teşekkür etti.

 

 


Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın