DARISI RİZE'MİZE DİYELİM.. ORGİ AÇILDI...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ORDU’DA
- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ORDU-GİRESUN HAVALİMANI’NIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRMEK ÜZERE ORDU’YA GELDİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışını gerçekleştirmek üzere Ordu’ya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Ordu-Giresun Havalimanı’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, uçaktan inişlerinde çiçeklerle ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 16 Türk devletinin bayraklarını taşıyan sporcuları tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, protokol üyeleri ile tokalaştıktan sonra tören kıtasını selamladı.

 

 

 

 


- ESENBOĞA HAVALİMANI’NDAN KALKARAK ORDU-GİRESUN HAVALİMANI’NA GELEN VE BATMAN UÇAĞI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE İNİŞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ ..
- UÇAĞIN HAVALİMANINA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE İNİŞ GERÇEKLEŞTİRMESİ ÜZERİNE UÇAKTA BULUNAN GAZETECİLER VE PROTOKOL ÜYELERİ ALKIŞLARIYLA PİLOTU TEBRİK ETTİ..

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan kalkarak Ordu-Giresun Havalimanı’na gelen TK-3661 sefer sayalı Batman uçağı başarılı bir şekilde inişini gerçekleştirdi. Uçakta bulunan gazeteciler başarılı bir iniş gerçekleştiren pilot ve ekibini alkışlarıyla tebrik etti.
Ordu-Giresun Havalimanı açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı törenle açılıyor.
Sabah saatlerinde Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan kalkan THY’ye ait Batman uçağı Ordu-Giresun Havalimanı’na başarılı bir şekilde inişini gerçekleştirdi.
Tarihi açılışı takip etmek üzere uçakta bulunan gazeteciler ve protokol üyeleri başarılı bir iniş gerçekleştiren pilot ve kabin ekibini alkışlarıyla teşekkür etti.
Uçaktan inen gazeteciler havalimanında çiçeklerle karşılandı.

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın