KÖKSAL BABA'YA FİLM VE REKLAM TEKLİFLERİ YAĞIYOR

"KÖKSAL BABA" SOSYAL MEDYA FENOMENİ OLDU
- TRABZONLU 41 YAŞINDAKİ KÖKSAL BEKTAŞOĞLU NAMI DİĞER "KÖKSAL BABA" SOSYAL MEDYADA 800 BİNE YAKLAŞAN TAKİPÇİSİ VE KOMİK VİDEOLARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR
- TAKİPÇİ SAYISI İLE BİR ÇOK ÜNLÜ SANATÇI, SİYASETÇİ VE FUTBOLCUYU GERİDE BIRAKAN KÖKSAL BABA'YA FİLM VE REKLAM TEKLİFLERİ YAĞIYOR

 

 

 

Trabzonlu 41 yaşındaki Köksal Bektaşoğlu namı diğer "Köksal Baba" sosyal medyada 800 bine yaklaşan takipçi sayısı ve komik videoları ile dikkat çekiyor.
Sosyal medya fenomeni olma yolunda hızla ilerleyen ve hayran kitlesi artan Köksal Baba'nın takipçi sayısı, bir çok ünlü sanatçı, siyasetçi ve futbolcuyu geride bırakırken, kendisine reklam ve film teklifleri yağıyor.
Dünyada 7'den 70'e her milletten insanın kullandığı sosyal medya kendi çıkardığı şöhretleri ile de dikkat çekiyor. Bu şöhretlerden biri de Trabzonlu "Köksal Baba". Her kesimden insanın beğenisini kazanan Köksal Baba'nın sosyal medya fenomeni olma yolunda ilerlemesi 8 yıl önce Trabzon'un Ortahisar ilçesi Çömlekçi mahallesinde 'Bidanem' isimli çay ocağında başladı. Asıl adı Köksal Bektaşoğlu olan 41 yaşındaki 'Köksal Baba'nın her şeyiyle yakında ilgilenen ve bugünlerde sevilen bir isim olmasına destak olan Süleyman Köse'nin ve sevenlerinin çekmiş olduğu videolar bugün internet aleminde en çok izlenen videolar arasında yer alıyor. Türkiye'nin ve dünyanın bir çok yerinde takip edilmeye başlanan 'Köksal Baba'ya, sevenleri sosyal medya üzerinden, sevgilerini ve selamlarını gönderiyorlar.
Sinirlendiğinde yumruklarını kullanan Köksal Baba'nın doğal davranışları herkesin beğenisini kazanıyor. Yaklaşık 800 Bin'e ulaşan takipçi sayısıyla bir çok ünlü yıldızı geride bırakan sosyal medya fenomeni Köksal Baba, videoları paylaşım rekorları kırsa da kameralardan çok hoşlanın biri değil. Almış olduğu bir çok film, dizi ve reklam tekliflerini ise bu yüzden geri çeviriyor.

SÜLEYMAN KÖSE, KÖKSAL BABA'YI ANLATTI

 

 


Trabzon'un simgesi haline gelen ve koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Köksal Baba'nın, paylaşımları rekor kırsa da aslında o kameralardan çok hoşlanan biri değil. Daha çok samimi ortamları seven Köksal Baba'yı konuşturmak ise çoğu zaman imkansız. Bugünlerde internet fenomeni olmasına vesile olan ve her şeyiyle yakında ilgilenen, Süleyman Köse, Köksal Baba ile tanışmalarının bir kavga ile başladığını söyledi.
Köksal Baba'nın en yakın dostu olan Süleyman Köse, "Biz aynı mahallede yaşıyorduk. Köksal baba benim abimdir. Benden büyüktür ama ben ona 'baba' derim. Onunla tanışmamız çok tuhaf olmuştu. Kavga ederek tanıştık. Baba'daki cesaret benim kalıbımın 3 mislidir. Ağız kavgası yaptık. Daha sonra bana saldırdı. Ama ondan sonra her günümüz birlikte geçmeye başladı. O kadar yakın bir arkadaşlığımız oldu ki sonrasında ben çektiğimiz videoları kendi internet sayfamda hatıra olsun diye paylaşmaya başladım. Trabzonspor maçlarına da gidiyorduk. Tribündeki arkadaşlarımız 'Abi, bu görüntüleri kendi sayfanda paylaşana kadar 'Köksal Baba'ya bir sayfa yapalım, orada bunları paylaş' dediler. Biz de bu görüntüleri ve fotoğrafları ölümsüzleştirmek için, onun için yaptığımız sayfada paylaşmaya başladık. Şu ana kadar yaklaşık 3 bin görüntü ve fotoğraf paylaştık. İş buraya kadar geldi, insanlar sevdi, görüntüleri izleyenler paylaştı. Herkes bir birine önerdi. Bu olay baya da büyüdü. Bizim amacımız burada sadece Köksal Bektaşoğlu (Baba) değil. Hepimizin çok engelli arkadaşı, kardeşi var. Bunların farkındalığını oluşturmaktı" ifadelerini kullandı.
Köksal Baba'ya çok film teklifleri geldiğini belirten Köse, "Film, dizi ve reklam teklifleri var. Eğer biz doğallığımızı kaybedeceksek o tür projelerde yokuz. O yüzden de istemiyorum ben, şunu yapalım, bunu yapalım dedikleri zaman yorulacak. Huzursuzluk yapacak, her şeyini bilen bir insanım. Ne zaman sinirleneceğini ne zaman iyi durumda olacağını biliyorum" dedi.

DEMİREL'DEN SONRA TÜRKİYE'NİN İKİNCİ 'BABA'SI OLDU

 

 


Köse, Köksal Bektaşoğlu'nun kendi isteği üzerine 'Köksal Baba' demeye başladıklarını hatırlatarak "Bizden kendisi istedi, biz de kendisine 'Köksal Baba' demeye başladık. Sonra bu isimle tanındı. Türkiye'de de herkes 'Köksal Baba' dedi. Bu kadar nüfusu kalabalık bir baba yok Türkiye'de, dünyada da yok. Türkiye'de bir fenomen oldu ama biz bunu halen anlayamadık. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen dostlarımız ve arkadaşlarımız var. Dünya'nın bir çok ülkesinden gelenler de var. Sağ olsunlar bizleri ziyaret ediyorlar. Bizim dünya fenomeni veya başka alanlara kaymak gibi bir hedefimiz hiç olmadı. Öyle bir hedefimiz olmadığı gibi bizi buruya sevenlerimiz getirdi. Bizim 'şunu yapalım, bunu yapalım' diye bir düşüncemiz yok. Biz bu işe başlarken tamamen hatıra kalsın, yarın öbür gün bu dünya dan göçersek hatıra kalsın diye yaptık. Bunu söylemeye de dilim varmıyor çünkü aşırı bir sevgim var ona. Bizim bu sevgimizi farklı yönlere çeken insanlar da var. Onlara hep sabrettim. Sabrediyorum" diye konuştu.
Köse, Köksal Baba'nın Trabzonspor'u çok sevdiğini de belirterek, "Futbolcuları hem seviyor hem dövüyor. Onların da yaklaşımı çok güzel, ayrı bir sevgileri var Köksal Baba'ya. Eski başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu, eski teknik direktörümüz Şota ile görüşürdü. Cardozo'yu da tesislerde ziyaret etti, onunla da yumruklaştı ve şakalaştı" şeklinde konuştu.

10 ŞUBAT'DA 41 YAŞINA GİRECEK"
Köksal Baba'nın 10 Şubat'da 41. yaşına gireceğini de hatırlatan Süleyman Köse, "Bazı konulara dikkat çekmek için 'Köksal Baba'ya doğum günü yapalım' dedik. Doğum günü yaparken de sadece doğum günüyle kalmasın istedik. Bir yerlere mesajlar verelim dedik. Uyuyan insanları silkeleyelim, görsünler bir şeyler yapılabileceğini. İki sanatçı çıkaracağız ve giderlerimiz çıktıktan sonra oradan elde edilecek olan gelirle birlikte Araklı ilçesinde bir köy okulu bulduk. Arsin'de bulduk. Buna benzer okullarda bulunan ihtiyaçlı öğrenci kardeşlerimize hediyeler vermeyi planlıyoruz. Doğum gününe Çalışma ve Soyla Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu'yu da davet ettik" dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın