RİZE, “TEMİZ ÇEVRE” İÇİN YÜRÜDÜ…

Temiz Çevre, Temiz Toplum, Temiz Şehir vizyonunun ön plana çıkarılması için Belediye Temizlik işleri Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen çevre yürüyüşü yapıldı

Çevre sorunlarının çözümüne rehber olacak yürüyüş Memişağa park’ından başlayıp Atatürk caddesi istikametinden Sahil Park Belediye Sosyal Tesislerinde sona erdi.

Burada katılımcılara bir konuşma yapan Çevre İl Müdürü Hasan Bebek: “Rize Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak Rize’deki çevresel faktörlere ve değerlere olan hassasiyetimizi göstermek açısından bu faaliyeti gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Hem dinimizde hem de kültürümüzde temizliğe önem verilmektedir. Çevremizi ve toplumumuzu daha duyarlı hale getirmek ve farkındalık oluşturmak için bu tür faaliyetleri yapıyoruz .

Çevre bilinci ve duyarlılığının ön plana çıkarıldığı yürüyüş, Sahil parkında Protokol üyeleri tarafından çocuklara verilen Çevre Dostu belgeleri ve Rize Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde görevli sanatçıların yöresel müzikli eğlence ve ikramla sona erdirildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın