Karadeniz'de Namaz, Abdest Oranı Sıfır'a Yakın!..

Cübbeli'den tartışma yaratacak sözler: HDP'lilerin yüzde 90'ı namaz kılıyor Karadeniz'de namaz abdest oranı yüzde 0

 

 

 

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü büyük tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Doğu'da ve Güneydoğu'da ezan okunduğu anda camilerin Cuma namazında olduğu gibi tıklım tıklım olduğunu belirten Cübbeli Ahmet Hoca, Karadeniz'de ise namaz kılma oranının sıfıra yakın olduğunu öne sürdü. Cübbeli, "Ben Karadenizliyim, ama namaz abdest oranı sıfıra yakın bizim oralarda" dedi.

 

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü çok tartışılacak sözler söyledi.

Cübbeli, Doğu'da ve Güneydoğu'da ezan okunduğu anda camilerin Cuma namazındaki gibi tıklım tıklım olduğunu ifade ederken, Fatih'te ise camilerin bomboş olduğunu belirtti.

"HDP'ye rey verenlerin yüzde 90'ı namaz kılıyo" diyen Cübbeli, Karadeniz'de namaz kılma oranının sıfıra yakın olduğuna değinirken, "Namaz abdest oranı en yoğun yer Güneydoğu'dur. Ben Karadenizliyim, ama namaz abdest oranı sıfıra yakın bizim oralarda. Doğruyu konuşuyorum. Doğu, Güneydoğu benim canım ciğerim ya, namaza cemaate gidenin ben elini ayağını öperim ya" şeklinde konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    bünyamin kaya

     10 Ekim 2017 15:01
         

    videosunu izledim.namaz kılan hadeplilere hidayet nasip eyle.arkadaki yahudiyi onlara göster ya rabbi diyor. .. bence haberiniz eksik.

  2. 0 0
    {usertitle}

    Alibey

     10 Ekim 2017 20:19
         

    Bu haberde bi yalnışlık var..bu kadar sivri konuşacak aptal biri değil..eğer böyle demişse terbiyesizliğun daniskasını yapmış..cübbeli sana tersten k....sun rizeli

  3. 0 0
    {usertitle}

    vatandaş

     11 Ekim 2017 10:16
         

    giresunda doğrudur...

  4. 0 0
    {usertitle}

    YUh be

     30 Ekim 2017 09:10
         

    o zaman gıresunlular yandı...sende  oaralıydın değilmi

Yorum Yapın