RİZE'DE 5 YILDIZLI OTEL İNŞAATINDA SONA YAKLAŞILIYOR

5 YILDIZLI OTEL İNŞAATINDA SONA YAKLAŞILIYOR

 

 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap Rize’de yap işlet devret modeli ile hizmete konulacak olan ve Turizm alanında ilimiz için önem arz eden 5 yıldızlı otelin inşaatında incelemelerde bulundu.

Temizel Grup tarafından Engindere Mahallesi’nde yaptırılan 5 yıldızlı otel inşaatının kaba işlemleri kısmen tamamlanan, otelin iç dizayn çalışmaları devam ediyor.  Rize’nin Engindere Mahallesi’nde devlet arazisi üzerinde toplamda 44 bin metrekare kapalı alan üzerinde, 296 oda kapasiteli olarak inşa edilecek olan 5 yıldızlı otel 49 yıl sonra Rize İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

 

 

Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yapmış olduğu açıklamada; “Turizm şehri olan Rize’de artık olmazsa olmazlarımızdan birisi şuan yapılmakta olan 5 yıldızlı otelimiz olmakla beraber bu yönde birçok çalışmaya merkezi hükümetimiz sayesinde imza atılmaktadır. Gelişmekte olan şehrimizde turizmi her alanda geliştirmeyi hedefliyoruz. Tabi bunun için kentte konaklama alanlarının sayısı önem arz etmektedir. Bu nedenle yapımı devam eden ve kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan bu tesis önemli bir yere sahip. Hızla devam eden çalışmalar neticesinde yakın bir sürede açılışını yapmayı hedeflediğimiz bu projenin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın